Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
29 treff
cultured milk
Aromakomponenter i skummet kulturmelk i relasjon til lukt og smaksegenskaper
av Marte Tronstad
Bok
·
Bokmål
·
1987
·
Vis mer
Bestill
Mysebaserte fetterstattere i syrnede melkeprodukter = : Whey based fat replacers in fermented milk products
Elin Sæteren
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Undersøkelser av bakteriofager i surmelksprodukter : forekomst og egenskaper
Lene Aaby
Bok
·
Bokmål
·
1978
·
Vis mer
Bestill
Produktutvikling av probiotisk tettemelk = : Product development of probiotic ropy milk
Anita Kristine Aske
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Surmelksmarinering av hvitt og rødt kjøtt : mikrobiologiske og sensoriske aspekter = Marinading of red and white meat using fermented milk : microbiological and organoleptic aspects
Karin Charlotte Ranum
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Undersøkelse av vekst av ulike koliforme bakterier i melk, og effekten på vekst og metabolisme av melkesyrebakterier = : Growth of different coliform bacteria in milk, and their effect on the growth and metabolism of lactic acid bacteria
av Mette Lien
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
En undersøkelse av effekten av næringsmiddelet Biola i behandling av hard avføring og forstoppelse hos institusjonaliserte, eldre mennesker : hovedfagsoppgave ved Institutt for næringsmiddelfag, Norges landbrukshøgskole ...
skrevet av Ingrid Falkum
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
LCA som beslutningsgrunnlag ved fordeling av kulturmelkproduksjon Vedlegg til LCA som beslutningsgrunnlag ved fordeling av kulturmelkproduksjon
Glende, Cathrine
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Livsløpsanalyse ved produksjon av kulturmelk
av Marte Grøtan
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Bakteriologiske og teknologiske aspekter vedrørende produksjon av tettemelk
av Ingrid Haug
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Teknologisk anvendelse av en melkesyrebakterie isolert fra naturlig fermentert melk i Zimbabwe
av Kari Østeraas
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Sammenligning av kjemiske, fysiske og sensoriske egenskaper til probiotiske surmelksprodukter fremstilt av fettstandardisert ultrafiltrert skummet melk, skummet melk tilsatt skummet melkepulver og skummet melk
Liv B. Razafimandimby Vågen
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Vis mer
Bestill
Kostnadsanalyser av alternative overføringsopplegg i omsetningen av surmelksprodukter Vedlegg til Kostnadsanalyser ...
Olden, Ottar
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Forsøk over metoder til forbedring av kvaliteten på skummet kulturmelk til konsum : og framstilling av en lettmelksvariant
Kluken, Anders Mikal
Bok
·
Bokmål
·
1983
·
Vis mer
Bestill
Undersøgelser over ost og ostegjæring. 1. Indledning ★ surmelksostene
Sopp, Olav, 1860-1931
Bok
·
Bokmål
·
1905
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Indledning ★ surmelksostene
Sopp, Olav
Bok
·
Bokmål
·
1905
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
The occurrence and diversity of yeasts in Zimbabwean traditional fermented milk and their potential use as starter cultures
Tendekayi Henry Gadaga
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Fermented milk : proceedings of the IDF Seminar on aroma and texture of fermented milk held in Kolding, Denmark, June 2002
IDF Seminar on Aroma and Texture of Fermented Milk
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Encyclopedia of fermented fresh milk products : an international inventory of fermented milk, cream, buttermilk, whey, and related products
Joseph A. Kurmann, Jeremija Lj. Rašić, Ma...
Bok
·
Engelsk
·
1992
·
Vis mer
Bestill
Aspects of production hygiene in the small-scale food industry in sub-Saharan Africa : with focus on the dairy industry in Zimbabwe
by Hanne Marit Gran = Aspekt vedrørende p...
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Natural genetic transformation : development of a new genetic tool for Streptococcus thermophilus
Trinelise Blomqvist = Naturlig genetisk t...
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Consumer perception and acceptance of calorie-reduced dairy products
Susanne Bølling Johansen = Forbrukeroppfa...
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
A study of product stability of commercial probiotic fermented milk and yoghurt = : Produktstabilitet av kommersiell probiotisk syrnet melk og yoghurt under lagring
Xiaojiao Liu
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Ugandan indigenous fermented dairy products, with particular focus on ghee
Mohammed Luyima Sserunjogi
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Study of the probiotic potential of nine lactic acid bacteria as pure strains and in fermented milk
Alessio Tamburello
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Growth and interaction of selected lactic acid bacteria and yeasts : isolated from Swaziland naturally fermented milk
Solveig Ouren and Tonje Warholm
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Strain level analysis of dairy lactococci in mixed starter cultures
Margaretha Jansen Brovold
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Lactic acid bacteria and yeasts in amasi, a South African spontaneously fermented milk : isolation, characterisation, and metabolic interactions = Melkesyrebakterier og gjærer i amasi, et [sic] spontant fermenterende melk fra Sør Afrika : isolation, karakterisering og interaksjoner
by Olivier Jean-Luc Habimana
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Investigation of some prospects for the development of starter cultures for industrial production of traditional fermented milk in Zimbabwe
Anthony Nhamo Mutukumira
Bok
·
Engelsk
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny