Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
116 treff
food composition
Food authenticity and traceability
edited by Michèle Lees
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Sulfur compounds in foods
Cynthia J. Mussinan, editor, Mary E. Keel...
Bok
·
Engelsk
·
1994
·
Vis mer
Bestill
Food acceptance and nutrition
edited by J. Solms ... [et al.]
Bok
·
Engelsk
·
1987
·
Vis mer
Bestill
Emulsion-based systems for delivery of food active compounds : formation, application, health and safety /
editors, Shahin Roohinejad [et al.]
Bok
·
Engelsk
·
2018
·
Vis mer
Bestill
Fats in food products
edited by D.P.J. Moran and K.K. Rajah
Bok
·
Engelsk
·
1994
·
Vis mer
Bestill
Oxidative enzymes in foods
edited by D.S. Robinson and N.A.M. Eskin
Bok
·
Engelsk
·
1991
·
Vis mer
Bestill
Human milk and infant formula
Vernal S. Packard
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1982
·
Vis mer
Bestill
Tables of food values
Bradley, Alice Veronica
Bok
·
Engelsk
·
1942
·
Vis mer
Bestill
Food Colloids : Fundamentals of Formulation
Dickinson, Eric.
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Food enzymology. Vol. 1.
Bok
·
Engelsk
·
1991
·
Vis mer
Bestill
Food enzymology. Vol. 2.
Bok
·
Engelsk
·
1991
·
Vis mer
Bestill
Dietary tannins : consequences and remedies
Salunkhe, D. K.
Bok
·
Engelsk
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Food enzymes : structure and mechanism
Dominic W.S. Wong
Bok
·
Engelsk
·
1995
·
Vis mer
Bestill
Fatty acids in foods and their health implications
edited by Ching Kuang Chow
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Seafood science : advances in chemistry, technology and applications /
editor, Se-Kwon Kim.
Bok
·
Engelsk
·
2015
·
Vis mer
Bestill
Investigations on quality and composition in venison from farmed red deer (Cervus elaphus) in New Zealand and meat from traditionally raised reindeer (Rangifer tarandus tarandus) in Norway = : Undersøkelser av kvalitet og sammensetning av kjøtt fra oppdrettshjort (Cervus elaphus) i New Zealand og reinsdyrkjøtt (Rangifer taranadus tarandus) fra tradisjonell reindrift i Norge
Ellen Cecilie Triumf
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Functional properties of food components
Yeshajahu Pomeranz
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Chemistry of food, food supplements, and food contact materials : from production to plate
Bok
·
Engelsk
·
2014
·
Vis mer
Bestill
Ingredient interactions : effects on food quality
edited by Anilkumar G. Gaonkar
Bok
·
Engelsk
·
1995
·
Vis mer
Bestill
Food chemistry and nutritional biochemistry
Charles Zapsalis, R. Anderle Beck
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Food chemicals codex 3rd supplement
Bok
·
Engelsk
·
1978
·
Vis mer
Bestill
Swallow this : serving up the food industry's darkest secrets
Joanna Blythman
Bok
·
Engelsk
·
2015
·
Vis mer
Bestill
Modernist cuisine : Plated-dish recipes : the art and science of cooking. Vol. 5. Plated-dish recipes
Myhrvold, Nathan
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Source book of food enzymology
Sigmund Schwimmer
Bok
·
Engelsk
·
1981
·
Vis mer
Bestill
The science of cooking : understanding the biology and chemistry behind food and cooking /
Joseph J. Provost [et al.]
Bok
·
Engelsk
·
2016
·
Vis mer
Bestill
Modernist cuisine : Animals and plants : the art and science of cooking. Vol. 3. Animals and plants
Myhrvold, Nathan
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
The impact of blackcurrant extracts on quality relatied characteristics of saithe (Pollachius virens) and African catfish (Clarias gariepinus) fillets
by Jackaline Agbor Arrey
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
The food chemistry laboratory : a manual for experimental foods, dietetics, and food scientists
Weaver, Connie
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Mechanism and theory in food chemistry
Dominic W.S. Wong
Bok
·
Engelsk
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Braverman's Introduction to the biochemistry of foods
Braverman, Joseph B. S.
Bok
·
Engelsk
·
1976
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny