Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
31 treff
lactic fermentation
Forholdet mellom frie og bundne fenoler før og etter fermentering med melkesyrebakterier av bygg (Hordeum vulgare) = : The relation between free and bound phenols before and after fermentation with lactic acid bacteria of barley (Hordeum vulgare)
Anders Njål Hansen
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Induserbare ekspresjonssystemer for Lactobacillus sakei og Lactobacillus plantarum = : Inducible expression systems for Lactobacillus sakei and Lactobacillus plantarum
av Marta Myhr
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
På andre formater:
CD-ROM
På flere formater:
CD-ROM
Fremstilling av probiotisk ris-pudding : hovedfagsoppgave INF-NLH ...
Torill Holden
CD-ROM
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Fremstilling av probiotisk ris-pudding = : Production of a probiotic rice-pudding
av Torill Holden
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Reaktorforsøk med immobiliserte melkesyrebakterier og propionsyrebakterier for produksjon av melkesyre og propionsyre = : Interactions between immobilized lactic acid and propionic acidbacteria and their production of lactic acid and propionic acid
Anders Tharaldsen
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Konservering av sjøplanter til humant konsum : forsøk om melkesyrefermentering av sukkertare (Laminaria saccharina)
Gillain, Yves Abel
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Syrning av fløte med ulike kulturer og tid- og temperaturkombinasjoner og disse faktorenes innvirkning på aromaen i smør
hovedoppgave av Åse Spangelo og Guri Wike...
Bok
·
Bokmål
·
1980
·
Vis mer
Bestill
Studies on the fermentation technology of bushera : a Ugandan traditional fermented cereal-based beverage
Charles M.B.K. Muyanja
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Natural and lactic acid bacteria fermentations of pastes of soybeans and soybean-maize blends : effect on nutritional quality, microbial diversity, food safety and consumer acceptance = Naturlig fermentering og fermentering med melkesyrebakterier av soyabønne- og soyabønne-mais blandinger : effekt på ernæringsmessig kvalitet, mikrobiell diversitet, mattrygghet og forbrukeraksept
Tinna Austen Ng'ong'ola-Manani
Bok
·
Engelsk
·
2014
·
Vis mer
Bestill
Fermentation of sorghum : identification of lactic bacteria and microbial succession in bushera porrige from Kabale district in Uganda = Fermentering av sorghum : identifisering av melkesyrebakterier og mikrobiell suksesjon i bushera grøt fra Kabale distriktet i Uganda
by Janneke Treimo
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Studies on bacteriophages infecting lactic acid bacteria of industrial food fermentations = : Studier av bakteriofager som infiserer melkesyrebakterier i industriell næringsmiddelfermentering
Hans Petter Kleppen
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Some important properties of lactic acid bacteria : with special emphasis on lactic acid fermentation of carrot slices, utilization of lactic acid per se, bacteriocin production and effect and gene technology and starter cultures
by Hans Blom
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Fermentation of milk and cereal products by probiotic bacteria
Merete Hagen Helland = Fermentering av me...
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Biocontrol in milk : effects of lactic acid bacteria on Bacillus cereus
Elisabeth Røssland = Biokontroll av melk ...
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Probiotic properties of lactic acid bacteria isolated from amasi, a spontaneously fermented milk product from Swaziland
Birte Enstad and Ingrid Evensen
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Natural genetic transformation : development of a new genetic tool for Streptococcus thermophilus
Trinelise Blomqvist = Naturlig genetisk t...
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Lactobacillus sakei metabolism and diversity = : Lactobacillus sakei metabolisme og diversitet
Anette McLeod
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Isolation and identification of the lactic acid bacteria from organically and conventionally produced grains, and possibilities for application in sourdough bread production
Ana Marunić
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Growth and interaction of selected lactic acid bacteria and yeasts : isolated from Swaziland naturally fermented milk
Solveig Ouren and Tonje Warholm
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
The occurrence and diversity of yeasts in Zimbabwean traditional fermented milk and their potential use as starter cultures
Tendekayi Henry Gadaga
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Primary metabolism in Lactobacillus : a study of control and regulation of acid production
Ida Rud = Primærmetabolismen i Lactobacil...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Lactic acid bacteria and yeasts in amasi, a South African spontaneously fermented milk : isolation, characterisation, and metabolic interactions = Melkesyrebakterier og gjærer i amasi, et [sic] spontant fermenterende melk fra Sør Afrika : isolation, karakterisering og interaksjoner
by Olivier Jean-Luc Habimana
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Kefir and kefir grains : diversity of chemical properties and microflora = Kefir og kefirkorn : mangfold av kjemiske egenskaper og mikroflora
Grønnevik, Heidi Yvonne
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Development of vectors for regulated gene expression in Lactobacillus
Sørvig, Elisabeth
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Proteolytic conversion of cod viscera to ingredients for microbial growth media
Stein Ivar Aspmo = Proteolytisk omdannels...
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Factors influencing efficiency of lactobacilli starter cultures and survival of pathogens in dry fermented sausages = : Effektivitet av startkulturer av Lactobacillus og overlevelse av patogene bakterier i spekepølser
Beate Furuto Hagen
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Ugandan indigenous fermented dairy products, with particular focus on ghee
Mohammed Luyima Sserunjogi
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Isolation, identification and probiotic properties of lactic acid bacteria in obushera
Marianne Brunvand Hauge & Stine Lee Rekda...
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Strain level analysis of dairy lactococci in mixed starter cultures
Margaretha Jansen Brovold
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Mjölksyrejäsning av grönsaker
Annelies Schöneck
Bok
·
Svensk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
1 duplikater ble ikke vist. Disse kan ses i detaljert visning på de forskjellige titlene.
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny