Studies on bacteriophages infecting lactic acid bacteria of industrial food fermentations = : Studier av bakteriofager som infiserer melkesyrebakterier i industriell næringsmiddelfermentering
Hans Petter Kleppen
Bok Engelsk 2012
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences , 2012
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Engelsk tekst. - Sammendrag på norsk. - Avhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2012
|
Emner | Bacteriophages
Cheese Ecology Fermented foods Vis mer... Food industry
Genomes Identification Infection Infective agents Inhibition Isolation Lactic acic bacteria Lactic fermentation Leuconostoc Milk Norway Starter cultures Vegetables virus bakterie melkesyre veksthemmende startkultur gjæring, fermentering næringsmiddelindustri produksjon genetikk økologi |
Dewey | |
ISBN | 9788257510541
|