Kefir and kefir grains : diversity of chemical properties and microflora = Kefir og kefirkorn : mangfold av kjemiske egenskaper og mikroflora
Heidi Y. Grønnevik
Bok Engelsk 2012 Heidi Yvonne Grønnevik
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences , 2012
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Engelsk tekst. - Sammendrag på norsk. - Avhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2012
|
Emner | Chemicophysical properties
History Identification Kefir Vis mer... Kluyveromyces marxianus
Lactic acid bacteria Lactic fermentation Lactobacillus Microbial flora Microbial properties Norway Organic acid Starter cultures Storage Volatile compounds Yeasts kulturmelk, surmelk bakterie melkesyrebakterie fermentering, gjæring gjær[sopp] flyktig mikrobiologi næringsmiddelkjemi startkultur |
Dewey | |
ISBN | 9788257510664
|