Factors influencing efficiency of lactobacilli starter cultures and survival of pathogens in dry fermented sausages = : Effektivitet av startkulturer av Lactobacillus og overlevelse av patogene bakterier i spekepølser
Beate Furuto Hagen
Bok Engelsk 1999
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Department of Food Science, Agricultural University of Norway , 1999
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Sammendrag på norsk. - Avhandling (dr. scient.) - Norges landbrukshøgskole, 1999
|
Emner | Consistency
Fermented products Flavour Lactic fermentation Vis mer... Lactobacillus
Pathogens Proteolysis Sausages Starter cultures Survival pølser spekepølse fermentering startkulturer bakterier patogener lactobacillus smak tekstur proteolyse |
Dewey | |
ISBN | 8257504017
|