Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
36 treff
fermented foods
Utvikling av havregrøt fermentert med probiotiske bakterier = : Development of oat porridge fermented with probiotic bacteria
av Line R.G. Storhaug
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Overlevelse av Escherichia coli i spekepølseprosessen under lagring og varmebehandling = : Survival of Escherichia coli in dry-cured sausages during storage and heating conditions
Hasida Bukvic
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Produksjon av spekepølse med elgkjøtt som ingrediens : en mattrygghetsvurdering av viltkjeden = Production of dry fermented sausage with meat from moose (Alces alces) as an ingredient : a food safety assessment of the game chain
Ole Anders Moskaug
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Bioaktivt inhiberande og antimikrobielle eigenskaper hjå rakfisk = : Bioactive inhibiting and antimicrobial activity in fermented trout
Jorunn Elise Veflen
Bok
·
Nynorsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Bruk av gass-sensor array teknikk for bestemmelse av mikrobiologisk og sensorisk kvalitet i gravlaks = : The use of gas-sensor array technology for determining microbiological and sensory quality of 'gravad' salmon
av Camilla Aarnes Nilsen
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Konservering av sjøplanter til humant konsum : forsøk om melkesyrefermentering av sukkertare (Laminaria saccharina)
Gillain, Yves Abel
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Fermented Foods: Sources, Consumption and Health Benefits
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
Fermented foods of the world : a dictionary and guide
Geoffrey Campbell-Platt
Bok
·
Engelsk
·
1987
·
Vis mer
Bestill
Microbiology of fermented foods. 1. Volume 1
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Microbiology of fermented foods. 2. Volume 2
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
The cultured cook : delicious fermented foods with probiotics to knock out inflammation, boost gut health, lose weight, and extend your life /
Michelle Schoffro Cook, PhD, DNM.
Bok
·
Engelsk
·
2017
·
Vis mer
Bestill
Handbook of indigenous fermented foods
editor-in-chief, Keith H. Steinkraus, ass...
Bok
·
Engelsk
·
1983
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Microbiology and technology of fermented foods
Robert W. Hutkins.
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Handbook of fermented functional foods
edited by Edward R. Farnworth
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Microbiology of food fermentations
by Carl S. Pederson
Bok
·
Engelsk
·
1971
·
Vis mer
Bestill
Factors affecting the quality of a novel fermented smoked and dried omega-3-rich fish product
Berit Nordvi = Faktorer som påvirker kval...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Bacterial starter cultures for foods
editor: Stanley E. Gilliland
Bok
·
Engelsk
·
1985
·
Vis mer
Bestill
The occurrence and diversity of yeasts in Zimbabwean traditional fermented milk and their potential use as starter cultures
Tendekayi Henry Gadaga
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Wild fermentation : the flavor, nutrition, and craft of live-culture foods
Sandor Ellix Katz
Bok
·
Engelsk
·
2016
·
Vis mer
Bestill
International Symposium on Quality of Fresh and Fermented Vegetables
International Symposium on Quality of Fresh and FermentedVegetables
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Applications of biotechnology to traditional fermented foods : report of an Ad Hoc Panel of the Board on Science and Technology for International Development
Office of International Affairs, National...
Bok
·
Engelsk
·
1992
·
Vis mer
Bestill
Bioactive peptides in fish
Raymond Sørensen = Bioaktive peptider i f...
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna
Soki Choi
Bok
·
Svensk
·
2018
·
Vis mer
Bestill
Studies on bacteriophages infecting lactic acid bacteria of industrial food fermentations = : Studier av bakteriofager som infiserer melkesyrebakterier i industriell næringsmiddelfermentering
Hans Petter Kleppen
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Primary metabolism in Lactobacillus : a study of control and regulation of acid production
Ida Rud = Primærmetabolismen i Lactobacil...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Microbiology, fermentation and shelf-life extension of togwa, a Tanzanian indigenous food
Jovin Kamugisha Mugula
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
The nutritional value of togwa with different types of ingredients and some implications for their use as a weaning food
Bernadette Kokushubila Ndabikunze
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
A molecular and a practical approach to biotechnology of lactobacilli : with special reference to vegetable fermentations and new product development
by Thea Wenche Aukrust
Bok
·
Engelsk
·
1993
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Mastering fermentation : recipes for making and cooking with fermented foods /
Karlin, Mary.
Bok
·
Engelsk
·
2013
·
Vis mer
Bestill
Probiotic properties of lactic acid bacteria isolated from amasi, a spontaneously fermented milk product from Swaziland
Birte Enstad and Ingrid Evensen
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny