Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
102 treff
cheesemaking
Skummetmelk, kjernemelk og mikropartikulert myseprotein som ingredienser ved fremstilling av Ricotta ost = : Skimmed milk, buttermilk and microparticulated whey protein as ingredients in production of Ricotta cheese
Liv Sjølie
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av ost med smak av akevitt = : Development of cheese with flavour of akevitt [sic]
Kim Marius Moe
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Melkens fettsyresammensetning og dens innvirkning på ostens kvalitet = : The fatty acid composition of milk and its effect on cheese quality
Sigrid Svanborg
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Kvalitetsutvikling av Normanna = : Quality development of Normanna blue cheese
Guri Veiseth
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Ystingsteknikkens innvirkning på kvalitetsegenskapene til raclette-ost = : Influence of cheese making process on the quality of raclette cheese
Anders Skjeset
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Vekst og overlevelse av Lactobacillus rhamnosus GG i halvfast hollandsktype ost under modningsprosessen : effekt av syrningshastighet, tilstedeværelse av propionsyrebakterie og saltingstid = Growth and survival of Lactobacillus rhamnosus GG in semihard Dutch-type cheese : effect of acidification, presence of propionibacterium and salt concentration
Randi Askheim
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Heidal ysteri : 1920-1970
ved Eivind Wekre
Bok
·
Bokmål
·
1970
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Effekt av ulike syrekulturer på modning av ost ystet med Gouda-type teknikk tilsatt en GDH⁺ Lactobacillus plantarum = : Effect of different starters on the ripening of cheese made with Gouda type technique added a GDH⁺ Lactobacillus plantarum
Sigrid Eidet og Mona Mjånes
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Effekter av lactobacillers glutamin dehydrogenase aktivitet og tilsetning av orotinsyre på den metabolske aktiviteten i Gouda-type ost
Ragnhild Marie Kjustad
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Mager og helfet Norvegia tilsatt laktobasiller : undersøkelse av bakteriers lokalisering og mikrobiologisk og biokjemisk utvikling
av Ivan Abrahamsen og Jan-Olav Sætre
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Dagvariasjon av ystemelk : effekt på metabolsk utvikling gjennom modningen i ost av Gouda-type = Daily variations in milk used for cheese making : effect on metabolic development through the ripening of Gouda-type cheeses
Husby, Hilde Marit
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Gardsost ystet av upasteurisert melk : noen ystingstekniske faktorers effekt på ostens mikrobiologske kvalitet = Farmhouse cheese made from unpasteurised milk : the effect of some cheesemaking factors on microbiological quality
av Anders Greiff
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Produksjonsmetoder for Mozzarella med høyt vanninnhold = : Manufacturing methods of soft mozzarella cheese
av Mona Havn
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Modning av Gouda-type ost ystet av pasteurisert eller mikrofiltrert melk med og uten tilsetning av Lactobacillus = : Ripening of Gouda-type cheese made of pasteurised or microfiltered milk with and without adjunct Lactobacillus
Camilla Lindberg
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Kvalitet av feta : effekt av varmebehandling og sammensetning av ystemelken = The quality of feta : effect of heat treatment and the consumption of the milk for cheesemaking
av Kristin Elisabeth Magnussen
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Gardsost ysta av upasteurisert mjølk : effekten av nokre ystingstekniske faktorar på osten sin sensoriske, kjemiske og teksturmessige kvalitet = Farmhouse cheese made from unpasteurised milk : the effect of some cheesemaking factors on the sensorial, chemical and textural quality
av Øyvind Øverbø
Bok
·
Nynorsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Betydningen av ulike teknologiske faktorer for kvaliteten og holdbarheten til Cottage Cheese
av Gerd Beitdokken Nilsen
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Ulike faktorers betydning ved fremstilling av stabilisert camembert
av Ingeborg Flornes
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Psykotrofe bakteriers betydning for bitter/besk smak i cottage cheese
av Marte Herdlevær
Bok
·
Bokmål
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Ysting av ricotta : en italiensk myse-ost
av Arne Sakshaug
Bok
·
Bokmål
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Ystingstekniske faktorers betydning for konsistens i camembert : forsøk med fremstilling av stabilisert camembert
av Siv Borghild Skeie
Bok
·
Bokmål
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Frysetørring av Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii
av Toril Høie
Bok
·
Bokmål
·
1987
·
Vis mer
Bestill
CO₂- behandling av melk til ystingsformål (kvarg) : hovedoppgave i meieriteknologi ...
skrevet av Arne Risdal Salvesen
Bok
·
Bokmål
·
1987
·
Vis mer
Bestill
Ystemelk med genetiske varianter : virkning av kjølelagring og termisering på løpningsegenskapene til melk ...
ved Randi Mjølsnes
Bok
·
Bokmål
·
1986
·
Vis mer
Bestill
Ysting av ultrafiltrert melk : fagområdet meieriteknologi
hovedoppgave av Reidunn Kirsti Ferstad
Bok
·
Bokmål
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Akselerert modning av norsk Saint Paulin ved tilsetning av varmesjokket bakteriekultur
hovedoppgave av Stig Hove
Bok
·
Bokmål
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Ysting av jarlsberg med ikkje-gssproduserande startkulturar
hovudoppgåve av Johan Farestveit
Bok
·
Nynorsk
·
1983
·
Vis mer
Bestill
En økonomisk analyse vedrørende meierienes investering i nytt presseutstyr
av Vibeke Nyvold
Bok
·
Bokmål
·
1983
·
Vis mer
Bestill
Mozzarella : undersøkelse av ystingstekniske faktorer : hovedoppgave ved Norges landbrukshøgskole ...
av Ola Kristen Eide
Bok
·
Bokmål
·
1982
·
Vis mer
Bestill
"Økonomiske forhold vedrørende termisering av ystemelk"
ved Erik Lie
Bok
·
Bokmål
·
1982
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Mitt lånekort
Logg inn
Lukk meny