Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
102 treff
cheesemaking
Ysting av mozzarella : hovudoppgåve ved Noregs landbrukshøgskole ...
Berge, Magnar Leif
Bok
·
Nynorsk
·
1981
·
Vis mer
Bestill
Salting av faste løpeoster : forsøk på reduksjon av bakteriell infeksjon ved fremstilling og lagring av Jarlsberg med skorpe
hovedoppgave av Ole Theil Bergum
Bok
·
Bokmål
·
1981
·
Vis mer
Bestill
Dessertost av ku- og geitmelk : sammenligning, modning og lagring
hovedoppgave av Johan Dahl
Bok
·
Bokmål
·
1981
·
Vis mer
Bestill
Dessertost ystet av geitmelk : modning og lagring
hovedoppgave av Jostein Kolberg
Bok
·
Bokmål
·
1980
·
Vis mer
Bestill
Dessertost ystet av geitmelk
Eli Ellingsen
Bok
·
Bokmål
·
1979
·
Vis mer
Bestill
Camembert ystet av høypasteurisert mjølk
hovedoppgave av Halvor Rognstad
Bok
·
Bokmål
·
1978
·
Vis mer
Bestill
Jarlsbergost ystet med syrekulturer med svak gassproduksjon : hovedoppgave for Mari Austvoll
Austvoll, Mari
Bok
·
Bokmål
·
1977
·
Vis mer
Bestill
Cheesemaking : from science to quality assurance
edited by André Eck & Jean-Claude Gillis ...
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
The art of natural cheesemaking : using traditional, non-industrial methods and raw ingredients to make the world's best cheeses
David Asher ; foreword by Sandor Ellix Ka...
Bok
·
Engelsk
·
2015
·
Vis mer
Bestill
The science of cheese
Tunick, Michael H..
Bok
·
Engelsk
·
2014
·
Vis mer
Bestill
Models for proteolysis in cheese
Are Hugo Pripp = Modeller for proteolyse ...
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
The life of cheese : crafting food and value in America /
Heather Paxson.
Bok
·
Engelsk
·
2013
·
Vis mer
Bestill
The New Rules of Cheese : A Freewheeling and Informative Guide.
Saxelby, Anne.
Bok
·
Engelsk
·
2020
·
Vis mer
Bestill
Fundamentals of cheese science
Fox, P. F.
Bok
·
Engelsk
·
2017
·
Vis mer
Bestill
Quality goat milk for rennet coagulated cheese = : Kvalitetsmelk for hvit geitost
Lise Brunborg Jakobsen
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Swiss cheese varieties
by George W. Reinbold
Bok
·
Engelsk
·
1972
·
Vis mer
Bestill
Development of a Feta type cheese with high antioxidant capacity : influence of herbs and pH at rennet addition = Utvekling [sic] av en Feta type ost med høy antioksidant kapasitet : effekt av ørter [sic] og pH ved løpe tilsetting
Jenny Rønningen
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Autolysis of Lactococcus and Propionibacterium in mixed populations
Janneke Treimo = Autolyse av Lactococcus ...
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Combining designed experiments and spectroscopic measurements for improved process modeling and interpretation
Kjetil Jørgensen
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Growth and survival of four probiotic strains in a semi-hard Dutch-type cheese throughout ripening : effect of pH-value and dry matter content = Vekst og overlevelse av fire probiotiske stammer i en halvfast hollandsk type ost under modningsprosessen : effekt av pH-verdi og tørrstoff
Andriy Kupyna
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Molecular methods to investigate the cheese microbiota : application of novel approaches = Anvendelse av nyere molekylære metoder for å studere ostens mikroflora
Davide Porcellato
Bok
·
Engelsk
·
2013
·
Vis mer
Bestill
Health aspects of the Norwegian autochthonous cheese gamalost : development of bioactive compounds during ripening and digestion = Helse aspekter ved gamalost : utvikling av bioaktive komponenter under modning og fordøyelse
Tahir Mahmood Qureshi
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Control of cheese quality : strategies and methods for delivery of consistent sensory product quality at the point of consumption = Styring av hvitost-kvalitet : strategier og metoder for å oppnå riktig sensorisk kvalitet på produktene ved forbruk
Hilde Kraggerud
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Quality characteristics of Livanjski cheese from Bosnia & Herzegovina
Audun Gunnæs
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Influence of phospholipase treatment on cream cheese made of buttermilk
Julie Helene Talberg
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Practical guide for control of cheese yield
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Kremost : speciella syrningskulturer, vassleprotein koncentrat : tillsättning och dräneringstemperaturer
Henrikson, Svante Jonas
Bok
·
Svensk
·
1978
·
Vis mer
Bestill
The telling room : a story of love, betrayal, revenge, and the world's greatest piece of cheese /
Paterniti, Michael.
Bok
·
Engelsk
·
2013
·
Vis mer
Bestill
Cheese ripening and technology : abstracts of IDF symposium held in Banff, Canada, March 2000
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Handboek voor den kaasmaker in Nederland
Hollman, Pierre Jean
Bok
·
Nederlandsk ·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Mitt lånekort
Logg inn
Lukk meny