Development of a Feta type cheese with high antioxidant capacity : influence of herbs and pH at rennet addition = Utvekling [sic] av en Feta type ost med høy antioksidant kapasitet : effekt av ørter [sic] og pH ved løpe tilsetting
Jenny Rønningen
Bok Engelsk 2008
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | [Ås] : [J. Rønningen] , 2008
|
Omfang | 57 bl. : fig. + 1 CD-rom
|
Opplysninger | CD-rom i lomme. - Mastergradsoppgave i Matvitenskap - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2008
|
Emner | Antioxidants
Bovinae Cheesemaking Cloves Vis mer... Flavour
Mesophile microrganisms Microbial flora Milk Norway Oregano Organoleptic analysis Rennet Ripening Soft cheese Starter cultures Thermophile microorganisms Traditional technology Yoghurt pH ost ysting ostemodning ostemasse krydder løype, rennin pH-verdi antioksidant mikroorganisme startkultur yoghurt melk smak sensorisk analyse |