Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
950 treff
Dewey-nr:
664
Veileder for næringsmiddelområdet. D. 4. Arbeidshefte/egen forretningsplan
Linneberg, Torunn
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Smittsomme sykdommer fra mat : næringsmiddelbårne infeksjoner og intoksikasjoner
Per Einar Granum (red.)
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
E-nummerguiden : boka for deg som vil vite hva du spiser
Tron Soot-Ryen
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Hermetikkindustriens historie : på Haugalandet
Vormedal, Tor Inge
Bok
·
Bokmål
·
2016
·
Vis mer
Bestill
Kilder og årstall i forfatningshistorien
utvalg ved Eirik Holmøyvik og Dag Michals...
Bok
·
Dansk
·
2015
·
Vis mer
Bestill
Kavli : et industrieventyr : verdiskaping til gode formål
Ola Honningdal Grytten, Kjell Bjørn Minde...
Bok
·
Bokmål
·
2013
·
Vis mer
Bestill
Råvarenes teknologiske egenskaper : enkel praktisk og teoretisk innføring i matteknologi
Oddlaug Ledsaak og Bjørn Eben
Bok
·
Bokmål
·
2013
·
Vis mer
Bestill
Sterk kost
tekst og foto: Vibeke Thorp
Bok
·
Bokmål
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Brytningstider : storselskapet Orkla 1654-2004
Trond Bergh, Harald Espeli, Knut Sogner
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Bransjelære for kokker og servitører
Kjell E. Innli
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Råstoffer og produksjon : Vg1 Restaurant og matfag
Hansen, Hans-Einar Rustøy
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Lerum i 100 år : 1907-2007
Henning Rivedal
Bok
·
Nynorsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Hermetikk-kvinnen : ti øre timen
redaktør Johannes Melkevik jr.
Bok
·
Nynorsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Råstoffer og produksjon
Hansen, Hans-Einar Rustøy
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Trygg mat [Restaurant- og matfag Vg1] : hygiene og mikrobiologi
Karin Ljostveit
Bok
·
Norsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Den Politiserte maten
Eivind Jacobsen, Reidar Almås, Jahn Pette...
Bok
·
Nynorsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Fastfood-nasjonen
Eric Schlosser ; oversatt av Øivind Hånes...
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Næringsmiddellære : råstoff, produksjon og ferdigvarer : næringsmiddelteknikk - teknisk fagskole
Hemmer ... [et al.]
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
På andre formater:
Daisy lydbok
På flere formater:
Daisy lydbok
Hygiene og mikrobiologi : grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
Hagesæther, Else Liv
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
GMO-mat : helsemessige konsekvenser ved bruk av genmodifiserte næringsmidler og næringsmiddelingredienser : innstilling fra et ekspertutvalg oppnevnt ved kongelig resolusjon 19. januar 2000 : avgitt til Sosial- og helsedepartementet 2. oktober 2000
Norge
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Matvareindustrien mellom næring og politikk : norsk landbruksindustri i spenningsfeltet mellom regional verdiskapning og global konkurranse
Odd Jarl Borch og Egil Petter Stræte (red...
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Kosthold og ernæring : grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
Unni Sefaniassen Eide
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Fra råvare til mat og drikke : råstoff-, produksjons- og konserveringslære for grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
Kjell E. Innli
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Fisk og fiskeprodukter
Leif Lynum
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Frå ressurs til produkt : lokal foredling og omsetning
Bjørn Ness
Bok
·
Nynorsk
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Renhold i næringsmiddelindustrien
Sundheim, Gunhild
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Et lite stykke Norge : Freia 100 år
Hilde Ibsen
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Råstoffer, produksjon og konservering : grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
Odd Roger Rognhaugen, Leif Lynum, Stein N...
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Hermetikken
Lars Petter Einarsson
Bok
·
Bokmål
·
2017
·
Vis mer
Bestill
Næringsmiddeltilsynet : fra kjøttkontroll til samfunnskontrollør
John G. Johnsen og Helge Ledaal
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Mitt lånekort
Logg inn
Lukk meny