Fra råvare til mat og drikke : råstoff-, produksjons- og konserveringslære for grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
Kjell E. Innli
Bok Bokmål 1999 · Lærebok
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Oslo : Yrkeslitteratur , c1999
|
Omfang | 434 s. : ill. + Næringsstofftabell (37 s.)
|
Utgave | Bokmål[utg.]
|
Opplysninger | 1 diskett med oppskrifter i lomme. - Over tittelen: Hotell- og næringsmiddelfag
|
Emner | Drikke
Hotell- og næringsmiddelfag Hotell/næring-fag KONSERVERING Vis mer... Lærereksemplarer
MATVAREKUNNSKAP Matvarer - Konservering NÆRINGSMIDDELPRODUKSJON Næringsmiddelindustri Produksjonslære Restaurant- og matfag(RM) Råvarer konserveringslære lærebok matvareproduksjon næringsstoffer Pensumbøker Hotell-og næringsmiddelfag - Lærebøker Hotellfag Lærebøker - Hotell-og næringsmiddelfag Mat Matlaging Matvarer og matlaging - Lærebøker Næringsmiddel Næringsmiddelfag Næringsmidler Råstoffer Råstofflære Samfunnslære Matvarer(husstell) - Konservering matvarer næringsmidler råstoffer melk melkeprodukter kornkornprodukter fett konservering fortykningsmidler drikkevarerkjøtt krydder søtningsstoffer kaffe øl te fisk skalldyr produksjon baking matlaging lærebøker videregående skole hotellfag næringsmiddelfag |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 8258403761
|