Smittsomme sykdommer fra mat : næringsmiddelbårne infeksjoner og intoksikasjoner
Per Einar Granum (red.)
Bok Bokmål 1996 · Medisin
Flere språk: Nynorsk
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | Granum, Per Einar, (redaktør)
|
---|---|
Utgitt | Kristiansand : Høyskoleforl. , 1996
|
Omfang | 340 s. : ill.
|
Opplysninger | Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Bacterial Infections
Communicable Diseases Food Microbiology Food Poisoning Vis mer... Foodborne Diseases
Nutrition Disorders Nutrition Policy Ernæring Helse/sosial-fag Hotell/næring-fag INA-fag Infeksjonssykdommer Mikroorganismer Næringsmiddel - næringsmiddelindustri Næringsmiddel-fag Næringsmiddelhygiene Næringsmiddelindustri Smittsomme sykdommer Sykdommer - smitte - mat Bacteria HACCP Poisoning Matforgifting Matforgiftning Næringsmiddelhygiene(næringsmiddelteknologi) Næringsmiddelkontroll Toksikologi matforgiftninger næringsmidler matforgiftning sykdommer matvarer næringsmiddelhygiene smittsomme matforgifting smittsame sjukdomar bakterier næringsmiddelbårne infeksjoner toksikologi næringsmiddelkontroll forgiftning forgiftninger tilsetningsstoff næringsmiddelindustri matvareforgiftning forebyggingkontroll smitte ernæring intoksikasjoner toksiologi bakteriologi medisinsk mikrobiologi næringsmiddel infeksjonssykdommer intoksikasjon hygiene toksiner parasittære histamin haccp mikroorganismer næringsmiddelmikrobiologi mat |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 8276340482 : Nkr 325.00
|
Smittsomme sykdommer fra mat : næringsmiddelbårne infeksjoner og intoksikasjoner
Per Einar Granum (red.)
Bok · Bokmål · 1999
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Per Einar Granum (red.)
Bok · Bokmål · 1999
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL