GMO-mat : helsemessige konsekvenser ved bruk av genmodifiserte næringsmidler og næringsmiddelingredienser : innstilling fra et ekspertutvalg oppnevnt ved kongelig resolusjon 19. januar 2000 : avgitt til Sosial- og helsedepartementet 2. oktober 2000


Norge
Bok Bokmål 2000
Les boka på nett
Medvirkende
Walløe, Lars (medarbeider)
Utgitt
Oslo : Statens forvaltningstjeneste, Informasjonsforvaltning , 2000
Omfang
82 s.
Opplysninger
Leder: Lars Walløe. - Bibliografi: s. 71-74. - Sammendrag: s. 11-17
Emner
Biotechnology
Food
Genetic Engineering
Genmodifisert mat
Vis mer...
Geografisk emneord
Dewey
328.481 . - 363.19 . - 363.192 . - 574.8 . - 574.87 . - 630.27487 . - 664 . - 664.02 . - 613.2
ISBN
82-583-0542-5(h.)

Bibliotek som har denne