Råstoffer, produksjon og konservering : grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
Odd Roger Rognhaugen Odd Roger Rognhaugen, Leif Lynum, Stein Nilsen
Bok Bokmål 1998
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Utgitt | Oslo : Universitetsforl. , 1998
|
---|---|
Omfang | 326 s. : ill.
|
Utgave | Bokmål[utg.], 2. utg.
|
Opplysninger | 1. utg. 1994 med tittel: Råvarer, produksjon og konservering. - Opplagshistorikk: 2. oppl. 2002. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Fisk
INA-fag KONSERVERING Matvarer Vis mer... Næringsmiddel-fag
Næringsmiddelproduksjon PRODUKSJON RÅVARER Råstoffer Råstofflære kjøtt matvarer næringsmidler næringsmiddelproduksjon Matvarer og matlaging - Lærebøker matvarer næringsmidler næringsmiddelproduksjon lærebøker videregående skole hotell- og næringsmiddelfag |
Dewey | |
ISBN | 8200419924
|
Råstoffer, produksjon og konservering : grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
Odd Roger Rognhaugen, Leif Lynum, Stein N...
Bok · Norsk · 2005
Odd Roger Rognhaugen, Leif Lynum, Stein N...
Bok · Norsk · 2005