Trygg mat [Restaurant- og matfag Vg1] : hygiene og mikrobiologi
Karin Ljostveit
Bok Norsk 2006
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Oslo : Yrkeslitteratur , 2006
|
Omfang | 132 s. : ill.
|
Utgave | Bokmål[utg.]
|
Opplysninger | Boka er del av et læreverk som består av : Kosthold og livsstil; Bransje, fag og miljø; Trygg mat - hygiene og mikrobiologi; Fra råvare til mat og drikke.. - På omslaget: Restaurant- og matfag
|
Emner | Food Contamination
Food Handling Food Technology Mat - Hygiene Vis mer... Trygg mat
matvarehygiene næringsmidler hygiene næringsmiddelhygiene matsikkerhet læreverk læremidler lærebøker "videregående skole" k06 kunnskapsløftet restaurant-matfag vg1 Matsikkerhet Hygiene Internkontroll Lover Mattilsynet Matvarer Mikrobiologi Næringsmiddelhygiene Personlig hygiene Renhold Restaurant- og matfag - Lærebøker Skadedyr Smitte Sykdommer |
Dewey | |
ISBN | 82-584-0555-1(h.). - 978-82-584-0555-6(h.)
|