Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
49 treff
organoleptic properties
Aromakomponenter i skummet kulturmelk i relasjon til lukt og smaksegenskaper
av Marte Tronstad
Bok
·
Bokmål
·
1987
·
Vis mer
Bestill
Strålekonservering og sensoriske forandringer i gjennomstrålt kjøtt
av Anne Wetlesen
Bok
·
Bokmål
·
1984
·
Vis mer
Bestill
Appelsinjuice - redelighet og næringsinnhold : SLan prosjekt 1994 og 1995
Anna Walde
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Isolering og karakterisering av Carnobacterium i vakuumpakket kaldrøkt laks = : Isolation and characterization of Carnobacterium in vacuum-packaged cold smoked salmon
av Åslaug Skøien Varsi
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Produksjon av hanngris : registrering av aggressiv og seksuell atferd i ulike bingesammensetninger = Production of entire male pigs : registration of aggressive and sexual behaviour in different stocking compositions
Birgitte Mosveen
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Mikrobiologisk og sensorisk kvalitet av Rislunsj : effekt av ulike nedkjølings- og lagringsbetingelser = Microbiological and sensory quality of Rislunsj : effect of different cooling and storage conditions
Margrethe Aavatsmark
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Vatnbindingsevne i laks (Salmo salar) prosessert etter sous vide metoden : kartlegging av effektar ved bruk av ulike forbehandlingsmetodar = Water binding capacity in salmon (Salmo salar) processed with sous vide method : surveying of effects with use of different pre-treatment methods
av Martin Sunde
Bok
·
Nynorsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Sensorisk analyse : kort veiledning i sensorisk analyse og resultater av ringtester foretatt i 1992 og 1993
Egil Weie Berg
Bok
·
Bokmål
·
1994
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Rypsfrø til mjølkeku : effekt av rypsfrø i kraftfôret på smak-/lukt egenskaper og fettsyresammensetning i mjølk = Rapeseed for dairy cow : effect of rapeseed in concentrate mixture on taste and fatty acid compostion in milk
Thea Marika Ditlefsen
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Bruk av fersk kjernemelk som ingrediens i iskrem = : Fresh buttermilk as an ingredient in ice cream
av Marianne Hansen
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Bruk av kjernemelkpulver i iskrem = : Buttermilk powder as an ingredient in ice cream
av Kjersti Marie Strand
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Bruk av myseproteinkonsentrat (WPC 35) i iskrem = : Use of whey protein concentrate (WPC 35) in ice-cream
av Linda Kristine Rudi
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
En undersøkelse av metabolske, mikrobiologiske og sensoriske endringer i kefir under lagring = : A study of metabolic, microbiological and sensory changes in kefir during storage
Marit Falstad
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Effektar av ulike saltemetoder og salttyper på dei sensoriske og teknologiske eigenskapane til røykelaks = : The effects of different salting methods and salt types on the sensory and technological qualities of smoked salmon
Solfrid Kleppe
Bok
·
Nynorsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Ysting av halvfast hollandsk-type ost tilsatt potensielt probiotiske ikke-tilsatte melkesyrebakterier (NSLAB) = : Making of semi-hard Dutch-type cheese with potential probiotic non-starter lactic acid bacteria (NSLAB)
Marie Daaland
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Kjemiske og sensoriske egenskaper til akevitt som funksjon av alkoholstyrke, pH og temperatur = : Chemical and sensory properties of aquavit as function of alcohol strenght, pH and temperature
Håkon Haug Urdal
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Utprøving av ny sensitivitetstest for identifisering av norske forbrukere med negative lukteopplevelser overfor stekte, fettrike svineprodukter med høyt androstenoninnhold = : Testing a new sensitivity test for identifying Norwegian consumers with negative smell experience to fried pork with high content of fat and androstenone
Lydersen, Trygve V.
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Ystingsteknikkens innvirkning på kvalitetsegenskapene til raclette-ost = : Influence of cheese making process on the quality of raclette cheese
Anders Skjeset
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Optimal emballering av potetsorten Folva = : Optimal packaging of the potato variety Fovla [sic]
av Tove Fjørtoft
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Studie av to sensoriske analysemetoder (Time Intensity og beskrivende test) ved beskrivelse av et produkt) = : Study of two sensory methods (Time Intensity and descriptive analysis) in describing a product
av Asgeir Nikolai Nilsenb
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Sensorisk analyse : ringtest-rapport : triangeltest : kvalitetstest
Berit Wilsher
Bok
·
Bokmål
·
1992
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Effekt av ulike syrekulturer på modning av ost ystet med Gouda-type teknikk tilsatt en GDH⁺ Lactobacillus plantarum = : Effect of different starters on the ripening of cheese made with Gouda type technique added a GDH⁺ Lactobacillus plantarum
Sigrid Eidet og Mona Mjånes
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Holdbarhet til appelsinjuice : undersøkt ved hjelp av synlig og nær-infrarød spektroskopi = Changes during storage of orange juice : examinated by visible and near-infrared spectroscopy
av Randi Helene Kvarberg
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Surdeig : effekt av ulike starterkulturer og meltyper på reologi : bruk av elektronisk nese til overvåking av surdeigfermentering = Sourdough : effects on rheology from different starters and flours : use of electronic nose for monitoring sourdough fermentation
av Ragnhild Johanne Nøkland og Bengt Ove ...
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Fettfattige pølser : en undersøkelse med ulike fetterstattere : ... hovedoppgave ved Institutt for næringsmiddelfag ... = Low-fat sausages : a test with different fat substitutes
skrevet av Kjersti Anmarkrud
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Blanchering og frysing av blomkål
av Farasoamanantena Andrianjafintrimo
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Gardsost ysta av upasteurisert mjølk : effekten av nokre ystingstekniske faktorar på osten sin sensoriske, kjemiske og teksturmessige kvalitet = Farmhouse cheese made from unpasteurised milk : the effect of some cheesemaking factors on the sensorial, chemical and textural quality
av Øyvind Øverbø
Bok
·
Nynorsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Sensorisk analyse : ringtest-rapport : kvalitets-/beskrivende-test
Egil Weie Berg
Bok
·
Bokmål
·
1993
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Kobling av sensoriske egenskaper og kjemiske komponenter i vin ved bruk av multivariat analyse
Hanne K. Sivertsen
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
The Maillard reaction : chemistry, biochemistry and implications
Nursten, Harry E.
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny