Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
108 treff
Dewey-nr:
664.8
Innovation in agri-food systems
edited by W.M.F. Jongen, M.T.G. Meulenber...
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Handbook of food preservation
edited by M. Shafiur Rahman
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Controlled atmosphere storage of Norwegian grown pome fruits and berries
Katrine Røed Meberg = Lagring av norskpro...
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Codex Alimentarius. Vol. 8. Fats, oils and related products
Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission
Bok
·
Engelsk
·
1993
·
Vis mer
Bestill
Food conservation
edited by Astri Riddervold and Andreas Ro...
Bok
·
Engelsk
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Toxic constituents of plant foodstuffs
edited by Irvin E. Liener
Bok
·
Engelsk
·
1980
·
Vis mer
Bestill
Konserveringsmetoder for kjøtt, fisk, ville bær og urter i førindustrielt norsk bondehold : en analyse fra Skjerstad i Salten, Nordland
Riddervold, Astri
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1978
·
Vis mer
Bestill
The technology of food preservation
Desrosier, Norman W.
Bok
·
Engelsk
·
1970
·
Vis mer
Bestill
Nonthermal processing technologies for food
Howard Q. Zhang ... [et al.], editors
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Validation and optimisation of thermal processing systems : cookers, p asteurisers and sous vide systems
George, Martin.
Bok
·
Engelsk
·
2015
·
Vis mer
Bestill
Handbook of fruits and fruit processing : science and technology /
edited by Nirmal Sinha ... [et al.].
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
New methods of food preservation : edited by G.W. Gould
Bok
·
Engelsk
·
1995
·
Vis mer
Bestill
Microstructure and rheological properties of concentrated tomato suspensions during processing /
Elena Bayod.
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Wood assess project : Systems and methods for assessing conservation state and environmental risks for outer wooden parts of cultural buildings (Acronym: Wood assess) : Resarch report No 12
Svein Haagenrud... [et al.]
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Handbook of vegetable science and technology : production, composition, storage, and processing
edited by D.K. Salunkhe, S.S. Kadam
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Konserveringsteknik. 2.
Bok
·
Dansk
·
1986
·
Vis mer
Bestill
Food preservation by irradiation : proceedings. Vol. II.
International Symposium on Food Preservation by Irradiation
Bok
·
Engelsk
·
1978
·
Vis mer
Bestill
Interactions between amylose, native potato, hydrophobically modified potato and high amylopectin potato starches /
Fernando E. Ortega-Ojeda
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Physical principles of food preservation
Marcus Karel, Daryl B. Lund
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Codex Alimentarius. Vol. 3. Residues of veterinary drugs in foods
Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission
Bok
·
Engelsk
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Industriel levnedsmiddelkonservering. 1. Generel del
Bok
·
Dansk
·
1965
·
Vis mer
Bestill
Industriel levnedsmiddelkonservering. 2. Kuldekonservering
Bok
·
Dansk
·
1965
·
Vis mer
Bestill
Industriel levnedsmiddelkonservering. 3. Varme-, strålings- og kemisk konservering
Bok
·
Dansk
·
1965
·
Vis mer
Bestill
Codex Alimentarius. 1B(Rev.). General requirements (food hygiene)
Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Codex Alimentarius. Vol. 9A. Fish and fishery products
Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Codex Alimentarius. 1A(1999). General requirements
Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Codex Alimentarius. Vol. 12. Milk and milk products
Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Codex Alimentarius. Vol. 2A. Pesticide residues in food
Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Aseptic processing and packaging of food : a food industry perspective
Jairus R.D. David, Ralph, H. Graves, V.R....
Bok
·
Engelsk
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Codex Alimentarius. 2B. Pesticide residues in food - maximum residue limits
Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission
Bok
·
Engelsk
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny