Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
27 treff
whey protein
Mikropartikulært myseproteinpulver som ingrediens i mager yoghurt = : Microparticulated whey protein powder as ingredient in low fat yoghurt
Merete Helgheim
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Måling av aromafrigjøring fra myseproteinemulsjoner ved hjelp av elektronisk nese og sensorisk analyse = : Measure of aroma release from whey protein emulsions by electronic nose and sensoric analyzis
av Ronny Erdal
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Kjernemelk og mikropartikulert myseprotein som ingredienser i Vla = : Buttermilk and mikroparticulated [sic] whey protein as ingredients in Dutch custard (Vla)
Jostein Nordli
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Myseproteiner som konsistensgiver i fiskeprodukter : hovedoppgave
av Nils Olav Jørgensen og Arild Skaga
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Innflytelse av proteinmodifikasjoner på funksjonelle egenskaper
av Tom Kristiansen
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
In vitro fordøyelse av geitmelk : modelloptimalisering = In vitro digestion of caprine milk : model optimalisation
Tove Løvik
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Ca-balansen i melkesystemer med alginat = : Ca-equilibrium in milk systems with alginate
av Karianne Høiland
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Bruk av myseproteinkonsentrat (WPC 35) i iskrem = : Use of whey protein concentrate (WPC 35) in ice-cream
av Linda Kristine Rudi
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Virkningen av ku- og geitkasein, geitmyseprotein og smakstilsettinger i smørbar smeltost produsert av hvit geitost
av Erik Bård Fredriksen
Bok
·
Bokmål
·
1977
·
Vis mer
Bestill
Skummetmelk, kjernemelk og mikropartikulert myseprotein som ingredienser ved fremstilling av Ricotta ost = : Skimmed milk, buttermilk and microparticulated whey protein as ingredients in production of Ricotta cheese
Liv Sjølie
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Effekten prosessvariablene myseråstoff, ultrafiltreringsnivå og pH har på myseproteinkonsentraters geldanningsegenskaper i vanngel sammenlignet med i kjøttpudding = : Gel functionality of whey protein concentrate in water gel and in meat loaf as affected by whey, ultrafiltration and pH
Bitnes, Janna Sisilie Myrvold
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Utprøving av metode for bestemmelse av emulsjonsaktivitet hos melkeproteiner
av Sjur Fitje
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Whey proteins as emulsifiers and stabilizers in high-pressure processed dressings : relationship between microstructure, sensory properties and aroma release
Kirsti Forstrøm Christiansen = Myseprotei...
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
The use of whey and hydrolysed whey protein in bakery products and the effect on some functional properties
Ingrid Mollan Jensen
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
In vitro digestion of caprine whey proteins by human gastrointestinal juices : effect of whey hydrolysates and peptides on in vitro cell responses = In vitro fordøyelse av myseproteiner fra geit ved humane gastrointestinale sekreter : effekt av myseprotein i hydrolysater og mysepeptider på in vitro cellekulturer
Ellen Kathrine Ulleberg
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
"Purification of lactoferrin from goat whey protein concentrate and in vitro digestion using human gastrointestinal enzymes" : master degree in "Food science and technology"
Davide Capelli
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Myseprotein fra geit, fordøyd fraksjon med humane gastriske enzymer og in vitro forsøk av antivirale egenskaper på astrovirus = : Caprine whey proteins, digestion products from human gastric enzymes and in vitro screening of antiviral activity on astroviruses
Nina Kirknes
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Effects of variation in whey and processing factors on whey protein concentrates : composition and gelation properties
Anne-Grethe Johansen = Effekter av varisj...
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Kremost : speciella syrningskulturer, vassleprotein koncentrat : tillsättning och dräneringstemperaturer
Henrikson, Svante Jonas
Bok
·
Svensk
·
1978
·
Vis mer
Bestill
Antimicrobial and antioxidant activity of whey and hydrolysates from goats milk = : Antimikrobiell og antioksidant aktivitet til myse og hydrolysater fra geitemelk
by Irene Berge
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
In vitro studies of the antiviral activity of milk components against enteric viruses : the antiviral activity of bovine lactoferrin digested with human gastrointestinal enzymes = In vitro studier på antiviral aktivitet av melkekomponenter mot enteriske virus : antiviral aktivitet av bovint laktoferrin fordøyd med humane mage-tarmsaft enzymer
Camilla Bø Furlund
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
The use of whey hydrolysates as ingredients in bread = : Bruk av mysehydrolysater som ingredienser i brøs
Knutssøn, Stine Marie Råbakk
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Specialty Chemicals, Including Additives, Stabilizers and Flame Retardants Manufacturing Industry (US)
Bok
·
Engelsk ·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Structure, stability and digestion of caprine and bovine lactoferrin : a comparative study = Struktur, stabilitet og fordøyelse av geit og storfe laktoferrin : en komparativ studie
Sreedhara, Ashoka.
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Special issue on cinema, literature and migration ; Special issue on cultural and economic links in diaspora
editor: Hans Storhaug
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Digestion of caprine milk by human proteolytic enzymes and the effect on gut related bacteria
Almås, Hilde.
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Physical quality of extruded fish feeds with different inclusion levels of whey protein concentrate (WPC-80) : master scientiarium thesis
Aylin Gimzal
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny