In vitro studies of the antiviral activity of milk components against enteric viruses : the antiviral activity of bovine lactoferrin digested with human gastrointestinal enzymes = In vitro studier på antiviral aktivitet av melkekomponenter mot enteriske virus : antiviral aktivitet av bovint laktoferrin fordøyd med humane mage-tarmsaft enzymer
Camilla Bø Furlund
Bok Engelsk 2012
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences , 2012
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Engelsk tekst. - Sammendrag på norsk. - Avhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås 2012
|
Emner | Antiviral agents
Bovinae Digestive juices Enteroviruses Vis mer... Enzymes
Food allergies Foodborne diseases Health foods Human physiology In vitro digestibility Lactoferrin Milk protein Milk Norway Peptides Whey protein melk protein myse fordøyelse enzym peptid helsekost virusallergi |
Dewey | |
ISBN | 9788257510916
|