In vitro digestion of caprine whey proteins by human gastrointestinal juices : effect of whey hydrolysates and peptides on in vitro cell responses = In vitro fordøyelse av myseproteiner fra geit ved humane gastrointestinale sekreter : effekt av myseprotein i hydrolysater og mysepeptider på in vitro cellekulturer
Ellen Kathrine Ulleberg
Bok Engelsk 2011
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences , 2011
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Sammendrag på norsk. - Avhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2011
|
Emner | Caprinae
Cell culture Cells Digestion Vis mer... Digestive juices
Enzymes Human physiology Hydrolyzed proteins Immune response In vitro experimentation Milk protein Norway Peptides Whey protein Whey myse protein geit fordøyelighet humanernæring enzym melk celle |
Dewey | |
ISBN | 9788257510336
|