Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
90 treff
texture
Tekstur, vann- og fettslipp i laksefarse = : Texture, water- and fat loss in minced salmon
Hanne Irene Røise
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Reologiske studier av tekstur i mozzarella ost = : (Rheological studies of texture in mozzarella cheese)
av Ivar Hove
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Genetiske sammenhenger mellom mørhetsegenskaper i NRF relatert til online målinger for å predikere mørhet = : Genetics of beef tenderness in NRF related to online measurements for predicting beef tenderness
Bente Aspeholen Åby
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Skummetmelk, kjernemelk og mikropartikulert myseprotein som ingredienser ved fremstilling av Ricotta ost = : Skimmed milk, buttermilk and microparticulated whey protein as ingredients in production of Ricotta cheese
Liv Sjølie
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Sensoriske analyser og forbrukerpreferanser på bygg- og havrebrød = : Sensory analysis and consumers preference for barley- and oatbread
av May Liss Mæhre
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Effekter av tørriskjøling på de funksjonelle egenskapene til forsaltet varmskåret storfekjøtt = : Effects of carbondioxide [sic] chilling on the functional properties of pre-rigor salted beef
av Solveig Uglem
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Glykosaminoglykan i seigt og mørt kjøt : identifikasjon og metodeutprøving = Glycosaminoglycans in tough and tender meat : identification and testing of methods
av Siri Eikrem
Bok
·
Nynorsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Mørningsenzymer i kjøtt : karakterisering av kommersielle antistoff for påvisning av calpain og calpastatin = Meat tenderizing enzymes : characterization of commercially available antibodies against calpains and calpastatin
av Synnøve Askebakke Paulsen
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Mørhet i strutsemuskler = : Tenderness in ostrichmuscles
av Morten Remberg
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Effekt av tilsetningsstoffer i fôr på kvalitetsegenskaper hos oppdrettstorsk (Gadus morhua) : hovedoppgave ved Institutt for husdyrfag
Oddhild Førde og Olaf Skjærvik
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Tilsetning av inulin i ekstruderte frokostcerealer = : Addition of inulin in extrudated breakfastcereals [sic]
av Berit Johannessen
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Tilsetning av inulin i ekstruderte frokostcerealer : hovedoppgave = Addition of inulin in extrudated breakfastcereals [sic]
utført ved Institutt for næringsmiddelfag...
CD-ROM
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Kvalitet hos oppdrettstorsk (Gadus morhua) : effekt av ulike fryse- og tinetemperaturer : hovedoppgave = Quality of farmed cod (Gadus morhua) : effect of different freezing- and thawing temperatures
av Reidun Lilleholt
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Hovedfagsoppgave : Institutt for næringsmiddelfag NLH ...
av May Liss Mæhre
CD-ROM
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Effekter av tørriskjøling på de funksjonelle egenskapene til forsaltet varmskåret storfekjøtt
Solveig Uglem
Elektronisk ressurs
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Teksturvariasjon i fast karamell = : Textural variation in firm caramel
av Camilla Hasvold
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av marinert flintstek : rå og forkokt = Marinaded pork thigh : raw and pree-cooked [sic]
av Mia Merethe Høver
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Bruk av myseproteinkonsentrat (WPC 35) i iskrem = : Use of whey protein concentrate (WPC 35) in ice-cream
av Linda Kristine Rudi
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Optimalisering av slakteprosess på kalv = : The optimisation of the slaughtering process of veal
av Bente Kalbakk
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Kvalitet på fryselagret Atlantisk laks (Salmo salar L.) fôret med innblanding av alternative oljer = : Quality of freezed Atlantic salmon (Salmo salar L.) fed different dietary oils
av Arild Møllenhus
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Vegetabilske oljer i fôr til atlantisk laks (Salmo salar) : effekt på kvalitet til fersk og islagret laks = Vegetable oils in the diet for Atlantic salmon (Salmo salar) : effect on quality of fresh and ice-stored salmon
av Ellen Sivertsen
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Måling av tekstur i laks ved hjelp av kramer og spektroskopi = : Measurement of texture in salmon by kramer and spectroscopy
av Lars Petter Swensen
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Effekter av opphengingsmetode og kjøleforløp på spisekvalitet i svinekjøtt = : The effects of suspension method and chilling regime on pork eating quality
av Karine Glømmi Johannessen, Kirsti Paul...
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Saltfiskproduksjon fra fersk torsk og torsk tint ved ulike metoder : NMR og fysikalske/kjemiske analysemetoder : hovedoppgave utført ved SINTEF Fiskeri og Havbruk ...
Tor-Henning Aalmo, May-Britt Nilssen
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Stabilisering av varmprodusert salatdressing = : Stabilization of warm produced salad dressing
av Rikke Edvardsen
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Produksjonsmetoder for Mozzarella med høyt vanninnhold = : Manufacturing methods of soft mozzarella cheese
av Mona Havn
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Sammenligning av kvaliteten til pre-rigor, i-rigor og post-rigor filetert laks
utført av Margrethe Hovda
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Kvalitet på regnbueørret (Oncorhynchus mykiss Walbaum) : kjemisk sammensetning, væskebinding, tekstur og farge innen ulike filètdeler og behandlinger : hovedoppgave = Quality of rainbow trout (Onchorhynchus mykiss Walbaum) : chemical composition, liquid-holding capacity, texture and colour within different parts of the fillet at different treatments
av Elise Unander og Anlaug Ådland
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Gardsost ysta av upasteurisert mjølk : effekten av nokre ystingstekniske faktorar på osten sin sensoriske, kjemiske og teksturmessige kvalitet = Farmhouse cheese made from unpasteurised milk : the effect of some cheesemaking factors on the sensorial, chemical and textural quality
av Øyvind Øverbø
Bok
·
Nynorsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Kvalitetsforbedring : kartlegging og optimalisering av utbyttet i marinert kylling ved Hærland Produkter AS : hovedoppgave
for Leif Anders Mo
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny