Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
25 treff
næringsmiddelproteiner
Næringsmiddelproteiners funksjonelle egenskaper : referat fra arbeidsmøte arrangert av FTFI, 7.-8. juni 1979
saksbehandler, Torger Børresen
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1979
·
Vis mer
Bestill
Protein functionality in food systems
edited by Navam S. Hettiarachchy, Gregory...
Bok
·
Engelsk
·
1994
·
Vis mer
Bestill
Applied protein chemistry
edited by R. A. Grant
Bok
·
Engelsk
·
1980
·
Vis mer
Bestill
New protein foods
edited by Aaron M. Altschul
Bok
·
Engelsk
·
1974
·
Vis mer
Bestill
New protein foods. 3. Animal protein supplies. Part A
Bok
·
Engelsk
·
1978
·
Vis mer
Bestill
Protein functionality in foods : based on a symposium
sponsored by the Division of Agricultural...
Bok
·
Engelsk
·
1981
·
Vis mer
Bestill
New protein foods. 4. Animal protein supplies. Part B
Bok
·
Engelsk
·
1981
·
Vis mer
Bestill
Developments in food proteins. 4.
Bok
·
Engelsk
·
1986
·
Vis mer
Bestill
New protein foods. 2. Technology. Part B.
Bok
·
Engelsk
·
1976
·
Vis mer
Bestill
New protein foods. 1. Technology. Part A.
Bok
·
Engelsk
·
1974
·
Vis mer
Bestill
Food protein deterioration : mechanisms and functionality : based on a symposium sponsored by the ACS Division of Agricultural and Food Chemistry at the 182nd Meeting of the American Chemical Society, New York, New York, August 23-28, 1981
Bok
·
Engelsk
·
1982
·
Vis mer
Bestill
New protein foods. 5. Seed storage proteins
Bok
·
Engelsk
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Modification of proteins : food, nutritional, and pharmacological aspects : based on a symposium jointly sponsored by the Divisions of Agricultural and Food Chemistry and Biological Chemistry at the 180th Meeting of the American Chemical Society, Las Vegas, Nevada, August 27-28, 1980
Robert E. Feeney, editor ; John R. Whitak...
Bok
·
Engelsk
·
1982
·
Vis mer
Bestill
Aggregation and gelation of ovalbumin
Bjørg Egelandsdal
Bok
·
Engelsk
·
1981
·
Vis mer
Bestill
Fibrous proteins : scientific, industrial and medical aspects. 2.
International Conference on Fibrous Proteins
Bok
·
Engelsk
·
1980
·
Vis mer
Bestill
Fibrous proteins : scientific, industrial and medical aspects. 1.
International Conference on Fibrous Proteins
Bok
·
Engelsk
·
1979
·
Vis mer
Bestill
Interactions of food proteins
Nicholas Parris, editor, Robert Barford, ...
Bok
·
Engelsk
·
1991
·
Vis mer
Bestill
Nutritional and toxicological significance of enzyme inhibitors in foods
American Institute of Nutrition FASEB Symposium on Nutritional and Toxicological Significance of Enzyme Inhibitors in Foods
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1986
·
Vis mer
Bestill
Enzymic hydrolysis of food proteins
Jens Adler-Nissen
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1986
·
Vis mer
Bestill
Thermal denaturation and gelation of whey proteins and their adsorption at the air/water interface
by Marie Paulsson
Bok
·
Engelsk
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Bioprotein manufacture : a critical assessment
David H. Sharp
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Microbial biomass proteins
edited by Murray Moo-Young and Kenneth F....
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1986
·
Vis mer
Bestill
Plant proteins : applications, biological effects, and chemistry /
Robert L. Ory, editor.
Bok
·
Engelsk
·
1986
·
Vis mer
Bestill
Colloque international sur les protéines d'organismes unicellulaires
président: J.-C. Senez = International Sy...
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1983
·
Vis mer
Bestill
Anvendelse av proteintilsetninger
Berit Holestøl, Ola Forberg
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1977
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny