Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
37 treff
hard cheese
Jarlsbergosten : historie og utvikling =Jarlsberg cheese : history and development
Roger K. Abrahamsen ... [et al.] = Jarlsb...
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Jarlsbergosten : historie og utvikling
Roger K. Abrahamsen ... [et al.] = Jarlsb...
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Reologiske studier av tekstur i mozzarella ost = : (Rheological studies of texture in mozzarella cheese)
av Ivar Hove
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Ysting av halvfast hollandsk-type ost tilsatt potensielt probiotiske ikke-tilsatte melkesyrebakterier (NSLAB) = : Making of semi-hard Dutch-type cheese with potential probiotic non-starter lactic acid bacteria (NSLAB)
Marie Daaland
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
En sammenligning av Norvegia ost produsert ved 3 ulike meierier i Norge : variasjonen mellom ost produsert samme dag, og effekt av melkens alder på modningen og kvaliteten på osten = Comparison of Norvegia cheese made in 3 different commercial dairies in Norway : variation between cheese produced the same day, and the effect milk age has on ripening and quality of the cheese
av: Håvard Vidvei
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Diversitet og utbredelse av bakteriofag i produksjon av Jarlsberg = : Diversity and distribution of bacteriophages in the manufacture of Jarlsberg
Tine Bang
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Identifisering, vekst og metabolisme av nslab i Jarlsbergost = : Identification, growth and metabolism of NSLAB in Jarlsberg cheese
Anne Britt Longva
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Fettets betydning for utvikling av smak i Gouda-type ost med og uten tilsetning av propionsyrebakterier = : Contribution of fat to flavour development in Dutch-type cheese with and without adjunct propionic acid bacteria
Ragnhild Molstad
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Fersk kjernemelk som ingrediens i mager Gouda-type ost : ystingsoptimalisering = Fresh sweet buttermilk as an ingredient in low-fat Dutch-type cheese : cheese making optimalisation
Cathrine Rabben
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Vekst og overlevelse av Lactobacillus rhamnosus GG i halvfast hollandsktype ost under modningsprosessen : effekt av syrningshastighet, tilstedeværelse av propionsyrebakterie og saltingstid = Growth and survival of Lactobacillus rhamnosus GG in semihard Dutch-type cheese : effect of acidification, presence of propionibacterium and salt concentration
Randi Askheim
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Fersk kjernemelk som ingrediens i mager gouda-type ost = : Fresh sweet buttermilk as an ingredient in low-fat dutch-type cheese
av Mari Olive Bjørke
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Modifisering av kalsiuminnholdet i ost av Gouda-type : innvirkningen på noen funksjonelle egenskaper ved bruk på pizza = Alteration of the calcium content in Gouda-type cheese : the effect on some functional characteristics as pizzatopping
Hanne Elise Sætre Høglend
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Autolyse av Lactococcus lactis
av Aina Steihaug Barstad
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Effekt av ulike syrekulturer på modning av ost ystet med Gouda-type teknikk tilsatt en GDH⁺ Lactobacillus plantarum = : Effect of different starters on the ripening of cheese made with Gouda type technique added a GDH⁺ Lactobacillus plantarum
Sigrid Eidet og Mona Mjånes
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Effekter av lactobacillers glutamin dehydrogenase aktivitet og tilsetning av orotinsyre på den metabolske aktiviteten i Gouda-type ost
Ragnhild Marie Kjustad
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Bioaktive peptider i Jarlsbergost
av Astrid Wangensteen
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Dagvariasjon av ystemelk : effekt på metabolsk utvikling gjennom modningen i ost av Gouda-type = Daily variations in milk used for cheese making : effect on metabolic development through the ripening of Gouda-type cheeses
Husby, Hilde Marit
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Modning av Gouda-type ost ystet av pasteurisert eller mikrofiltrert melk med og uten tilsetning av Lactobacillus = : Ripening of Gouda-type cheese made of pasteurised or microfiltered milk with and without adjunct Lactobacillus
Camilla Lindberg
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Gardsost ysta av upasteurisert mjølk : effekten av nokre ystingstekniske faktorar på osten sin sensoriske, kjemiske og teksturmessige kvalitet = Farmhouse cheese made from unpasteurised milk : the effect of some cheesemaking factors on the sensorial, chemical and textural quality
av Øyvind Øverbø
Bok
·
Nynorsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Lactobacillers innvirkning på propionsyrebakteriers metabolisme i Jarlsberg
av Angelika Florvaag
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Innhold av P, K, Na, Ca, Mg, Fe, Cu, Mn, Zn, Mo og Co i ystemelk og jarlsbergost
av Gunnhild Aasgård Kristianslund
Bok
·
Bokmål
·
1988
·
Vis mer
Bestill
CO₂ - produksjon i Jarlsbergost : effekt av gass - svake syrekulturer, propionsyrekulturer og saltinnhold
av Svanhild Foldal og Kersti Haugan
Bok
·
Bokmål
·
1987
·
Vis mer
Bestill
Studier av variasjoner i melkens kjemiske sammensetning og dens påvirkning på ostekvaliteten : (Gouda +45 KEA Akureyri)
Hólmgeir Karlsson
Bok
·
Bokmål
·
1986
·
Vis mer
Bestill
Lagerbehandling av Jarlsbergost i relasjon til gassutvikling og blæring i voks/plast : scanning av osten på datatomograf
av Bente Dutard
Bok
·
Bokmål
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Akselerert modning av norsk Saint Paulin ved tilsetning av varmesjokket bakteriekultur
hovedoppgave av Stig Hove
Bok
·
Bokmål
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Ysting av jarlsberg med ikkje-gssproduserande startkulturar
hovudoppgåve av Johan Farestveit
Bok
·
Nynorsk
·
1983
·
Vis mer
Bestill
Jarlsbergost ystet med syrekulturer med svak gassproduksjon : hovedoppgave for Mari Austvoll
Austvoll, Mari
Bok
·
Bokmål
·
1977
·
Vis mer
Bestill
Modningsfilmer til Jarlsbergost : hovedoppgave ved Norges landbrukshøyskole ...
levert av: Thorarinn Egill Sveinsson
Bok
·
Bokmål
·
1977
·
Vis mer
Bestill
Molecular methods to investigate the cheese microbiota : application of novel approaches = Anvendelse av nyere molekylære metoder for å studere ostens mikroflora
Davide Porcellato
Bok
·
Engelsk
·
2013
·
Vis mer
Bestill
Control of cheese quality : strategies and methods for delivery of consistent sensory product quality at the point of consumption = Styring av hvitost-kvalitet : strategier og metoder for å oppnå riktig sensorisk kvalitet på produktene ved forbruk
Hilde Kraggerud
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny