Jarlsbergosten : historie og utvikling
Roger K. Abrahamsen ... [et al.] = Jarlsberg cheese : history and development / Roger K. Abrahamsen ... [et al.] ; translation by Judith A. Narvhus
Bok Bokmål 2006
Flere språk: Engelsk
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Utgitt | [Oslo] : Tun , cop. 2006
|
Omfang | 124 s. : ill.
|
Opplysninger | Boken er utgitt i samarbeid med Universitetet for miljø og biovitenskap og TINE BA. - Parallell norsk og engelsk tekst
|
Emner | Jarlsbergost
Norges landbrukshøgskole . Meieriinstituttet : (NO-TrBIB)90266587 Osteproduksjon Aviser - Vestfold Vis mer... Historie
Meieridrift Meieriprodukt Ysting(meieriproduksjon) Cheesemaking Chemical composition Consistency Dairy industry Dry matter content Flavour Hard cheese History Norway Ost Ripening Starter cultures ost osteproduksjon, ysting meieriindustri modne startkultur |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 8252930565. - 9788252930566 : Nkr 348.00
|