Jarlsbergosten : historie og utvikling =Jarlsberg cheese : history and development
Roger K. Abrahamsen ... [et al.] = Jarlsberg cheese : history and development / Roger K. Abrahamsen ... [et al.] ; translation by Judith A. Narvhus
Bok Bokmål 2006
Flere språk: Engelsk
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Utgitt | [Oslo] : Tun , cop. 2006
|
Omfang | 124 s. : ill.
|
Opplysninger | Boken er utgitt i samarbeid med Universitetet for miljø og biovitenskap og TINE BA. - Elektronisk reproduksjon. - Parallell norsk og engelsk tekst
|
Emner | Norges landbrukshøgskole((NO-TrBIB)10031667) . Meieriinstituttet
Cheesemaking Chemical composition Consistency Vis mer... Dairy industry
Dry matter content Flavour Hard cheese History Norway Ost Ripening Starter cultures ost osteproduksjon, ysting meieriindustri modne startkultur |
Dewey | |
ISBN | 8252930565. - 9788252930566 : Nkr 348.00
|