Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
85 treff
organoleptic analysis
Vidarefôring av slaktelam = : High energy diets for finishing small lambs in the autumn
Siri Johanne Moen
Bok
·
Nynorsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Ystingsteknikkens innvirkning på kvalitetsegenskapene til raclette-ost = : Influence of cheese making process on the quality of raclette cheese
Anders Skjeset
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Bruk av elektronisk nese, headspace GC-MS og GC-FID (fettsyresammensetning) til å diskriminere mellom ulike konsentrasjoner av androstenon = : Use of electronic nose, headspace GC-MS and GC-FID (composition of fatty acids) to discriminate between different consentrations [sic] of androstenone
av Hanne Abildgaard
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Valg av marinader til kylling med fokus på mikrobiell økologi bestemt ved FT-IR, samt sensorikk = : Selection of brines for chicken focusing on microbial ecology using FT-IR and sensory evaluation
Elisabeth Fjeld
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Optimal emballering av potetsorten Asterix = : Optimal packaging of the potato variety Asterix
av Odd Eirik Henjesand
Bok
·
Nynorsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Tekniske og økonomiske forutsetninger for baseølproduksjon i moderne bryggeridrift = : Technical and economical prerequisites for production of base beer in modern brewing industry
Martin Lyngstad Kjekshus
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Sensoriske analyser og forbrukerpreferanser på bygg- og havrebrød = : Sensory analysis and consumers preference for barley- and oatbread
av May Liss Mæhre
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Surmelksmarinering av hvitt og rødt kjøtt : mikrobiologiske og sensoriske aspekter = Marinading of red and white meat using fermented milk : microbiological and organoleptic aspects
Karin Charlotte Ranum
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Anvendelse av intelligent emballering (Tid Temperatur Indikator) på modifisert atmosfære pakket (MAP) fisk = : Use of intelligent packaging (Time Temperature Indicator) on modified atmosphere packaging (MAP) fish
av Camilla Øvregård
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Studie av to sensoriske analysemetoder (Time Intensity og beskrivende test) ved beskrivelse av et produkt) = : Study of two sensory methods (Time Intensity and descriptive analysis) in describing a product
av Asgeir Nikolai Nilsenb
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Bruk av elektronisk nese til bestemmelse av ferskhet på laks = : Use of electronic nose for freshness determination of salmon
av Jakob Spone
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Sensorisk analyse : ringtest-rapport : triangeltest : kvalitetstest
Berit Wilsher
Bok
·
Bokmål
·
1992
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Måling av aromafrigjøring fra myseproteinemulsjoner ved hjelp av elektronisk nese og sensorisk analyse = : Measure of aroma release from whey protein emulsions by electronic nose and sensoric analyzis
av Ronny Erdal
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av marinert flintstek : rå og forkokt = Marinaded pork thigh : raw and pree-cooked [sic]
av Mia Merethe Høver
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Ressurseffektiv distribusjon av drikkevann : emballasjeteknologi : hovedoppgave = Resource efficient distribution of drinking water : packaging technology
av Knut Damm Lyngstad
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Mager og helfet Norvegia tilsatt laktobasiller : undersøkelse av bakteriers lokalisering og mikrobiologisk og biokjemisk utvikling
av Ivan Abrahamsen og Jan-Olav Sætre
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Identifisering og intensitetsbedømmelse av aromakomponenter i kjøtt fra 10 dyrearter ved bruk av GC-MS, GC-Sniff og sensorisk profilering = : Identification and intensity evaluation of volatile flavour compounds in meat from 10 different animals by GC-MS, GC-Sniff and sensory profiling
av Elin Beate Holsæther
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Effekten av råvarer og prosessbetingelser på egenskaper hos fersk pasta = : The effect of raw materials and processing variables on the quality of fresh pasta
av Tina Lee Vangen
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Blanchering og frysing av blomkål
av Farasoamanantena Andrianjafintrimo
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Holdbarhet på spiseoljer vurdert ved hjelp av termisk akselerert oksidasjon : en sammenligning mellom Oxidograf og Schaal ovn test med sensorisk evaluering
av Eva Falch
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Betydningen av ulike teknologiske faktorer for kvaliteten og holdbarheten til Cottage Cheese
av Gerd Beitdokken Nilsen
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Kvalitetsendringer under kjølelagring av laks, ørret, torsk og kveite
av Eivind Osnes
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Identifisering av termer til vurdering av endring i sensorisk kvalitet under lagring av europeisk flatøsters = : Identification of terms to assess changes in sensoric quality during storage Ostrea edulis out of water
Aaraas, Ragnhild Louise
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Ekthet på kjøtt : bruk av NIR spektroskopi og ELISA immunoassay til artsbestemmelse
av Grete Sørebø
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av frokostcerealer basert på lokalt råstoff fra Nord-Gudbrandsdalen : hovedoppgave
av Gro Anita Hansen
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Sensorisk analyse : ringtest-rapport : kvalitets-/beskrivende-test
Egil Weie Berg
Bok
·
Bokmål
·
1993
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Skalalengder ved sensorisk bedømmelse av næringsmidler
Kari Veggeland
Bok
·
Bokmål
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Sensory evaluation of food
Harry T. Lawless, Hildegarde Heymann
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Analysis of early lipid oxidation in foods with n-3 fatty acids
Elisabeth Olsen = Analyse av tidlig lipid...
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
New approaches to analysis and understanding of data in sensory science
Einar Risvik
Bok
·
Engelsk
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny