Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
21 treff
wheat flour
Bakeegenskaper og næringsinnhold i norskdyrket spelt sammenlignet med vanlig hvete = : Baking quality properties and nutritional value in Norwegian spelt compared to common wheat
Anne Momrak-Haugan
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av stabil og holdbar vaffelrøre : effekten av homogenisering, tradisjonell varmebehandling og pulserende elektrisk felt : mastergradsoppgave ved Institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap ... = Development of shelf stable waffle mix : effects of homogenisation, traditional heat treatment and pulsed electric field
Nygård, Tor-Egil
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Sensoriske analyser og forbrukerpreferanser på bygg- og havrebrød = : Sensory analysis and consumers preference for barley- and oatbread
av May Liss Mæhre
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Melsortens betydning for baking av formkaker og kakebunner : en sammenligning av bakeegenskapene hos 13 norske og engelske hvetemel = The significance of flour type on baking of cut-cakes and white layer cakes : a comparison of baking properties in 13 Norwegian and English wheat flours
av Ellen Margareta Berg
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Melkvalitet til søte kjeks : betydningen av hardhet, proteinkvalitet, proteininnhold og stivelseskvalitet for mel brukt til søte kjeks = Flour quality for sugar-snap biscuits : the significance of kernel hardness, protein quality, protein content and starch quality for flour used for sugar-snap biscuits
av Heidi Rasmussen
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Hovedfagsoppgave : Institutt for næringsmiddelfag NLH ...
av May Liss Mæhre
CD-ROM
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Endringer i stivelse og arabinoxylaner i hvete under lagring og ved tilsats av enzymer : relatert til bruksegenskaper (Klissethet) = Changes in starch and arabinoxylanes in wheat during storage and when adding enzymes, bakingrelated (stickiness)
av Marit Spone
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Endringer i stivelse og arabinoxylaner i hvete under lagring og ved tilsats av enzymer : relatert til bruksegenspaer (klissethet) = Changes in starch and arabinoxylanes in wheat during storage and when adding enzymes, bakingrelated (stickiness)
av Marit Spone
CD-ROM
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Havrebrød : teknologisk og ernæringsmessig kvalitet
av Marit Beseth
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Analyser av skadd stivelse i hvetemel
av Inger Syrstadeng Ofstad
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Ekstrudering av hvetemel og semulegryn : med særlig vekt på hvordan fiberinnholdet endres under prosessen
av Elisabeth Kielland Aalen
Bok
·
Bokmål
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Forsøk med erstatning av rug og hvetemel til ovnsbrød med andre melslag og poteter
av Knut Vik
Bok
·
Bokmål
·
1918
·
Vis mer
Bestill
Wheat flour milling
Elieser S. Posner, Arthur N. Hibbs
Bok
·
Engelsk
·
1997
·
Vis mer
Bestill
The chemistry of wheat flour
by C.H. Bailey
Bok
·
Engelsk
·
1925
·
Vis mer
Bestill
Wheat end-use properties : wheat and flour characterization for specific end-uses : proceedings from ICC '89 Symposium, June 13-15, 1989, Lahti, Finland
ICC '89 Symposium
Bok
·
Engelsk
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Effects of wheat gluten quality and baking process on dough and bread characteristics
Anette Aamodt = Effekt av glutenkvalitet ...
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Wheat gluten proteins : analysis of properties and relation to baking performance
Kari Margrete Tronsmo = Glutenproteiner i...
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Optimizing baking quality in common wheat : the case of Cameroon
by Michael Ngigung Tayor
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Storage protein composition in wheat (Triticum aestivum L.) and bread-making quality = : Sammensetning av lager-proteiner i hvete (Triticum aestivum L.) og bake-kvalitet
Anne Kjersti Uhlen
Bok
·
Engelsk
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Identification of gliadins and low-molecular-weight glutenin subunits in wheat (Triticum aestivum L.) and their relation to protein quality
Nina Elisabeth Solheim Flæte = Sammensetn...
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
The use of whey hydrolysates as ingredients in bread = : Bruk av mysehydrolysater som ingredienser i brøs
Knutssøn, Stine Marie Råbakk
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny