Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
73 treff
starter cultures
Starterkulturens betydning for overlevelse av enterohemorrhagiske Escherichia Coli (EHEC) i spekepølse = : The effect of starterculture on the survival of enterohaemorrhagic Escherichia Coli (EHEC) in dry fermented sausage
Jørn Terje Hole
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Surdeig : effekt av ulike starterkulturer og meltyper på reologi : bruk av elektronisk nese til overvåking av surdeigfermentering = Sourdough : effects on rheology from different starters and flours : use of electronic nose for monitoring sourdough fermentation
av Ragnhild Johanne Nøkland og Bengt Ove ...
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Jarlsbergosten : historie og utvikling
Roger K. Abrahamsen ... [et al.] = Jarlsb...
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Ysting av jarlsberg med ikkje-gssproduserande startkulturar
hovudoppgåve av Johan Farestveit
Bok
·
Nynorsk
·
1983
·
Vis mer
Bestill
Yoghurtkultur dyrket på melk med hydrlysert [sic] laktose : en hovedoppgave ... fagområdet meieri-kjemi, -bakteriologi og konsummelkteknologi
av Jens Petter Homleid
Bok
·
Bokmål
·
1983
·
Vis mer
Bestill
Vekst og metabolisme til Lactococcus ...
Evenstad, Anita
CD-ROM
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Vekst og metabolisme til Lactococcus lactis ssp. lactis biovar diacetylactis c1 i uht melk = : Growth and metabolism of Lactococcus lactis ssp. lactis biovar diacetylactis c1 in uht milk
Anita Evenstad
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Identifisering, vekst og metabolisme av nslab i Jarlsbergost = : Identification, growth and metabolism of NSLAB in Jarlsberg cheese
Anne Britt Longva
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Analysis of the ComX regulon of Streptococcus thermophilus by 2D-PAGE
Maren Harby Backstrøm
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av ost med smak av akevitt = : Development of cheese with flavour of akevitt [sic]
Kim Marius Moe
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Bioaktivt inhiberande og antimikrobielle eigenskaper hjå rakfisk = : Bioactive inhibiting and antimicrobial activity in fermented trout
Jorunn Elise Veflen
Bok
·
Nynorsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Ystingsteknikkens innvirkning på kvalitetsegenskapene til raclette-ost = : Influence of cheese making process on the quality of raclette cheese
Anders Skjeset
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Jarlsbergosten : historie og utvikling =Jarlsberg cheese : history and development
Roger K. Abrahamsen ... [et al.] = Jarlsb...
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Mikrobiologisk utvikling i upasteurisert melk inkubert ved 22°C : effekt tilsatt syrekultur = Microbiological development in unpasteurisert [sic] milk incubated at 22°C : effect of added starter culture
av Nasro Hussein Mahamed
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Studie av genetisk diversitet i Lb. sakei : med den hensikt å finne markør for TH1 stammen = Study of genetic diversity in Lb. sakei : with the intention of finding a marker for the TH1 strain
av Cecilie Rask
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Heterolog ekspresjon av lactobiner i Lactobacillus sakei Lb790 = : Heterologous expression of lactobines in Lactobacillus sakei Lb790
av Elisabeth Sørvig
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Fremstilling av probiotisk ris-pudding : hovedfagsoppgave INF-NLH ...
Torill Holden
CD-ROM
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Fremstilling av probiotisk ris-pudding = : Production of a probiotic rice-pudding
av Torill Holden
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Autolyse av Lactococcus lactis
av Aina Steihaug Barstad
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Effekt av ulike syrekulturer på modning av ost ystet med Gouda-type teknikk tilsatt en GDH⁺ Lactobacillus plantarum = : Effect of different starters on the ripening of cheese made with Gouda type technique added a GDH⁺ Lactobacillus plantarum
Sigrid Eidet og Mona Mjånes
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Effekter av lactobacillers glutamin dehydrogenase aktivitet og tilsetning av orotinsyre på den metabolske aktiviteten i Gouda-type ost
Ragnhild Marie Kjustad
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Undersøkelse av vekst av ulike koliforme bakterier i melk, og effekten på vekst og metabolisme av melkesyrebakterier = : Growth of different coliform bacteria in milk, and their effect on the growth and metabolism of lactic acid bacteria
av Mette Lien
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Mager og helfet Norvegia tilsatt laktobasiller : undersøkelse av bakteriers lokalisering og mikrobiologisk og biokjemisk utvikling
av Ivan Abrahamsen og Jan-Olav Sætre
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Karakterisering og identifisering av lactobacilli fra Norvegia og Präst under modning = : Characterization and identification of lactobacilli from Norvegia and Präst during ripening
av Hege Torgrimsen
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Heterolog ekspresjon av lactobiner i Lactobacillus sakei LB790 = : Heteologous [sic] expression of lactobines in Lactobacillus sakei LB790
av Karianne Bakkevig
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Gardsost ystet av upasteurisert melk : noen ystingstekniske faktorers effekt på ostens mikrobiologske kvalitet = Farmhouse cheese made from unpasteurised milk : the effect of some cheesemaking factors on microbiological quality
av Anders Greiff
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Mikrobiologiske og kjemiske endringer under fermenteringen av rakfisk lagt av røye (Salvelinus alpinus) med og uten tilsetning av Lactobacillus spp. = : Microbiological and chemical changes during fermentation of fermented fish made from Arctic char (Salvelinus alpinus) with and without adjuncy lactobacilli
av Heidi Yvonne Grønnevik
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Produksjonsmetoder for Mozzarella med høyt vanninnhold = : Manufacturing methods of soft mozzarella cheese
av Mona Havn
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Kvalitet av feta : effekt av varmebehandling og sammensetning av ystemelken = The quality of feta : effect of heat treatment and the consumption of the milk for cheesemaking
av Kristin Elisabeth Magnussen
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Bakteriologiske og teknologiske aspekter vedrørende produksjon av tettemelk
av Ingrid Haug
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny