Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
27 treff
sausages
Vekst og overlevelse av patogen Escherichia coli under betingelser relevante for spekepølse = : Growth and survival of pathogenic Escherichia coli under conditions relevant for cured sausage
Abdelghani, Ahmed Moheyeldin
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Overlevelse av Escherichia coli i spekepølseprosessen under lagring og varmebehandling = : Survival of Escherichia coli in dry-cured sausages during storage and heating conditions
Hasida Bukvic
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Starterkulturens betydning for overlevelse av enterohemorrhagiske Escherichia Coli (EHEC) i spekepølse = : The effect of starterculture on the survival of enterohaemorrhagic Escherichia Coli (EHEC) in dry fermented sausage
Jørn Terje Hole
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Videreutvikling av Salma lakse salami = : Further development of Salma salmon salami
Anders Johansen
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Produksjon av spekepølse med elgkjøtt som ingrediens : en mattrygghetsvurdering av viltkjeden = Production of dry fermented sausage with meat from moose (Alces alces) as an ingredient : a food safety assessment of the game chain
Ole Anders Moskaug
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Kvantitativ analyse av bindevev og fett i kokte kjøttpølser ved hjelp av autofluorescens spektroskopi = : Quantification of connective tissue and fat in cooked sausage by autofluorescens spectroscopy
Bjørn Tore Rotabakk
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Svinnårsaker ved produksjon av wienerpølser : eit kvalitetsforbetringsprosjekt : hovedoppgåve = Causes of weightloss in wienerproduction : a project of qualityimprovement
for Anne Sofie Handegard
Bok
·
Nynorsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Studie av to sensoriske analysemetoder (Time Intensity og beskrivende test) ved beskrivelse av et produkt) = : Study of two sensory methods (Time Intensity and descriptive analysis) in describing a product
av Asgeir Nikolai Nilsenb
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Fettfattige pølser : en undersøkelse med ulike fetterstattere : ... hovedoppgave ved Institutt for næringsmiddelfag ... = Low-fat sausages : a test with different fat substitutes
skrevet av Kjersti Anmarkrud
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Optimale pølser : en mulighet med lineær programmering
av Thomas Nygård
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Antimikrobiell aktivitet (bakteriosiner) i melkesyrebakterier isolert fra spekepølse
Christina Inger Mørtvedt
Bok
·
Bokmål
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Effekt av bakteriofaginfeksjon i startkulturen Lactobacillus plantarum ATCC 8014 under spekepølsefermentering
av Oddvin Sørheim
Bok
·
Nynorsk
·
1982
·
Vis mer
Bestill
Tilsetting av løpekasein i farseprodukter og spekepølser
Sveinung Dale
Bok
·
Bokmål
·
1981
·
Vis mer
Bestill
Innblanding av PSE-kjøtt i grillpølser
Holm, Anne Cecilie Ragna
Bok
·
Bokmål
·
1983
·
Vis mer
Bestill
Forkorting av prosesstiden for pølser ved å snu røke- og kokeprosessen, og Prøving av fire ulike tarmers gjennomtrengelighet for røk
hovedoppgave av Hanne Karlsen
Bok
·
Bokmål
·
1981
·
Vis mer
Bestill
Sausage processing, 1972
Endel Karmas
Bok
·
Engelsk
·
1972
·
Vis mer
Bestill
Factors affecting the quality of a novel fermented smoked and dried omega-3-rich fish product
Berit Nordvi = Faktorer som påvirker kval...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Design of experiments in an industrial setting : thesis
submitted to the Department of Chemistry,...
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Consumer perception and sensory analyses of pork flavour : effects of fatty acid composition and processing
Eli Arnkværn Bryhni = Forbrukeroppfatning...
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
On-line proximate analysis of ground meat by non-contact NIR reflectance measurements, and use of such information in quality modeling for comminuted meat products
Geir Tøgersen = On-line analyse av kverne...
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Factors influencing efficiency of lactobacilli starter cultures and survival of pathogens in dry fermented sausages = : Effektivitet av startkulturer av Lactobacillus og overlevelse av patogene bakterier i spekepølser
Beate Furuto Hagen
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
In the charcuterie : the Fatted Calf's guide to making sausage, salumi, pates, roasts, confits, and other meaty goods /
Boetticher, Taylor.
Bok
·
Engelsk
·
2013
·
Vis mer
Bestill
The effect of high pressure processing on lipid oxidation in fermented sausages
Katinka Arntsen
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
The effect of high pressure processing on the formation of biogenic amines in fermented sausages
Elin Mittet Eriksen
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Influence of light wavelengths on the colour degradation of bologna
Cecilie Hegreberg Westereng
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
HACCP in Ugandan meat industry : possibilities and challenges in a meat plant in Kampala = HACCP i kjøttindustrien i Uganda : muligheter og utfordringer i en kjøttbedrift i Kampala
by Andreas Otlo and Per Kristian Hagen
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Technology of meat and meat products
[edited by] Jean Pierre Girard ; translat...
Bok
·
Engelsk
·
1992
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny