Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
81 treff
næringsmiddelanalyse
Sporelementinnhold i cerealier
Betty Dirdal ... [et al.]
Bok
·
Bokmål
·
1979
·
Vis mer
Bestill
Vannbinding i fiskemuskel
av Turid Rustad, Erna Padget og Johanna H...
Bok
·
Bokmål
·
1993
·
Vis mer
Bestill
Analyse av organiske prøver
Beate Enger ... [et al.]
Bok
·
Bokmål
·
1980
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Matens meglere : kontroll, kvalitet og kunnskap i den industrielle matens tid
Matens meglere
Bok
·
Bokmål
·
2022
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Aromakvalitet og -forandringer i kokte poteter : metodestudium
Nils Berg, Maria Stranger-Johannessen
Bok
·
Bokmål
·
1984
·
Vis mer
Bestill
Nyutviklete metoder for bestemmelse av vannbindingsevne, saltvannbindingsevne og koketap i fiskemuskel
Torger Børresen
Bok
·
Bokmål
·
1980
·
Vis mer
Bestill
Tungmetallanalyse
Beate Enger, Betty Dirdal, Per E. Paus
Bok
·
Bokmål
·
1979
·
Vis mer
Bestill
Metoder for bestemmelse av vanninnhold og vannaktivitet i muskelvev og i proteinpreparater : litteraturoversikt
Torger Børresen
Bok
·
Bokmål
·
1978
·
Vis mer
Bestill
Engineering properties of foods
M.A. Rao, Syed S.H. Rizvi, Ashim K. Datta...
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Food analysis : typical methods and the interpretation of results
by A.G. Woodman
Bok
·
Engelsk
·
1941
·
Vis mer
Bestill
Immunoassays for food-poisoning bacteria and bacterial toxins
G.M. Wyatt ; with contributions from H.A....
Bok
·
Engelsk
·
1992
·
Vis mer
Bestill
Mass spectrometry of natural substances in foods
Fred A. Mellon, Ron Self, James R. Starti...
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Fat-soluble vitamin assays in food analysis : a comprehensive review
G. F. M. Ball
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Methods in food analysis
editors, Rui M.S. Cruz, Igor Khmelinskii,...
Bok
·
Engelsk
·
2014
·
Vis mer
Bestill
Additive migration from plastics into food
Crompton, T.R.
Bok
·
Engelsk
·
1979
·
Vis mer
Bestill
Inorganic chemical elements in prepared meals in Sweden : food collection and analytical techniques, concentration in body compartments, metabolical aspects and public health/clinical significance
by Mohamed Abdulla
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1986
·
Vis mer
Bestill
HPLC in food analysis
edited by R. Macrae
Bok
·
Engelsk
·
1982
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Advances in magnetic resonance in food science
International Conference on Applications of Magnetic Resonance in Food Science
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Physical methods in food analysis
Michael H. Tunick, editor, Charles I. Onw...
Bok
·
Engelsk
·
2013
·
Vis mer
Bestill
Volatile sulfur compounds in food
Michael C. Qian, Xuetong Fan, Kanjana Mah...
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Analyses as practical tools in the cereal field : an ICC-Symposium, May 22 and 23, 1985, Sundvollen, Norway
edited by Kjell M. Fjell
Bok
·
Engelsk
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Sulfur compounds in foods
Cynthia J. Mussinan, editor, Mary E. Keel...
Bok
·
Engelsk
·
1994
·
Vis mer
Bestill
Progress in authentication of food and wine
Susan E. Ebeler, editor, Gary R. Takeota,...
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Use of NMR spectroscopy in combination with pattern recognition techniques for elucidation of origin and adulteration of foodstuffs
Standal, Inger B.
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Statistical procedures in food research
edited by J. R. Piggott
Bok
·
Engelsk
·
1986
·
Vis mer
Bestill
Magnetic resonance imaging in food science
Brian Hills
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Laboratory techniques in food analysis
Pearson, David
Bok
·
Engelsk
·
1973
·
Vis mer
Bestill
Instrumental methods in food and beverage analysis
edited by David Louis Bente Wetzel, Georg...
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Rapid analysis techniques in food microbiology
edited by P.D. Patel
Bok
·
Engelsk
·
1994
·
Vis mer
Bestill
Volatile compounds in foods and beverages
edited by Henk Maarse
Bok
·
Engelsk
·
1991
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny