Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
70 treff
Dewey-nr:
664.01
Kjemi på kjøkkenet : om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier
Anu Hopia og Erik Fooladi
Bok
·
Bokmål
·
2017
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Molekylær gastronomi for alle
Youssef, Jozef.
Bok
·
Bokmål
·
2014
·
Vis mer
Bestill
Bakeråstoffer : baker- og konditorfag
Leif Kristian Børresen
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Vis mer
Bestill
Næringsmiddelkjemi
Johs. Larsen og Marit Haugli ; medforfatt...
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Råvarebok - skåret vare
Forfattere: Leif Krog ... [et al.], redak...
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Råvarebok : Skåret vare
Forfattere: Leif Krogh m.fl.;redaktør: Mo...
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Bakeråstoffer
Leif Kristian Børresen
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Resultatmålingssystem for kompetansenettverkssatsingen innenfor verdiskapningsprogrammet for matproduksjon
Hans Torvatn og Thomas Halvorsen
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Statistiske metoder for kvalitetsforbedringer i næringsmiddelindustrien
av Kari Clausen og Jon Andreas Rognerud
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Kvalitetshåndbok for næringsmiddelindustrien sett i lys av krav stillet i NS-ISO 9002 : seminar : Matforsk, 30. mai 1990
Norsk forening for kvalitet (Seminar)
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
A colour atlas of food quality control
Jane P. Sutherland, A.H. Varnam, M.G. Eva...
Bok
·
Bokmål
·
1986
·
Vis mer
Bestill
Matmolekyler : kokbok för nyfikna
Lisa Förare Winbladh, Malin Sandström ; [...
Bok
·
Svensk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Quality control for the food industry. 1. Fundamentals
Kramer, Amihud
Bok
·
Engelsk
·
1970
·
Vis mer
Bestill
Food : the chemistry of its components
T.P. Coultate
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Developments in food engineering. Part 1.
International Congress on Engineering and Food
Bok
·
Engelsk
·
1994
·
Vis mer
Bestill
Food engineering systems. Vol. 1. Operations
Bok
·
Engelsk
·
1976
·
Vis mer
Bestill
Livsmedel. Vol. 1. Livsmedelskemi och - teknologi ; Livsmedelsteknik
Danielson, Carl Erik
Bok
·
Svensk
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Food biochemistry and food processing
editor, Y.H. Hui ; associate editors, Wai...
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Quality control in the food industry. Vol. 1.
Bok
·
Engelsk
·
1967
·
Vis mer
Bestill
Gelatine Handbook : Theory and Industrial Practice
Schrieber, Reinhard.
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Sorting of raw materials with fuzzy clustering
Ingunn Berget = Sortering av råvarer ved ...
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Image analysis of food microstructure
John C. Russ
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Instrumentation and sensors for the food industry
edited by Erika Kress-Rogers and Christop...
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Microstructural principles of food processing and engineering
José Miguel Aguilera, David W. Stanley
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Chemical engineering for the food industry
edited by P.J. Fryer, D. L. Pyle and C.D....
Bok
·
Engelsk
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Food engineering operations
by J. G. Brennan ... [et al.]
Bok
·
Engelsk
·
1976
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Food process design
Zacharias B. Maroulis, George D. Saravaco...
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Food microscopy
edited by J. G. Vaughan
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1979
·
Vis mer
Bestill
The analysis of nutrients in foods
by D.R. Osborne and P. Voogt
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1978
·
Vis mer
Bestill
Quality control in the food industry. Vol. 3.
Bok
·
Engelsk
·
1972
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Mitt lånekort
Logg inn
Lukk meny