Bakeråstoffer
Leif Kristian Børresen
Bok Bokmål 1995 · Lærebok
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | [Oslo] : Yrkeslitteratur , 1995
|
Omfang | 128 s. : ill.
|
Utgave | Bokmål[utg.]
|
Opplysninger | "Bakeråstoffer er en lærebok skrevet for videregående kurs 1 baker og konditorfag" - Omslaget. - Over tittelen: Baker- og konditorfag. - Boka tar for seg bakeråstoffer, men har også kapitler om matallergier og sykdommer, energiberegning og lagring. Har oppgaver og stikkordregister.
|
Emner | Bakerfag
Bakerier : næringsmiddelindustri Baking : næringsmiddelindustri Konditorfag Vis mer... Konditorvarer : næringsmiddelindustri
Matvarer og matlaging Næringsmiddelindustri :råvarer Matfag Pensumbøker Baker - og konditor(VG 2) Baking Matvarer Næringsmidler Råstoffer baking matvarer bakeråstoffer baker- konditorfaget bakerfaget råstofflære næringsmiddelkjemi råvarer |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 82-584-0258-7(h) : 250.00
|