Food : the chemistry of its components
T.P. Coultate
Bok Engelsk 2002 · Electronic books.
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Utgitt | Cambridge : Royal Society of Chemistry , c2002
|
Omfang | XI, 432 s. : ill.
|
Utgave | 4th ed.
|
Emner | Chemistry
Food Ernæring Organisk kjemi Vis mer... Analyse : (NO-TrBIB)REAL000136
Analyser Diet & Clinical Nutrition Health & Biological Sciences Kjemi Kjemiske analyser : (NO-TrBIB)REAL010322 Kosthold Mat Matvarer Næringsmiddelanalyse Næringsmiddelhygiene Næringsmiddelkjemi Næringsmidler Samfunnsernæring : (NO-TrBIB)REAL011014 Kjemi((NO-TrBIB)REAL013433) Mat((NO-TrBIB)REAL013454) Matvarer((NO-TrBIB)REAL003532) Næringsmiddelkjemi((NO-TrBIB)REAL005219) Næringsmidler((NO-TrBIB)REAL005965) næringsmiddelkjemi ernæring kjemi mat analyse næringsmidler matvarer |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 0854046151
|
Food : the chemistry of its components
T.P.. Coultate
T.P. Coultate ; [foreword by Heston Blume...
Bok · Engelsk · 2009
T.P.. Coultate
T.P. Coultate ; [foreword by Heston Blume...
Bok · Engelsk · 2009