Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
35 treff
Ord i tittel:
fermented foods
Fermented foods for everyday eating : deliciously easy recipes to boost body & mind
Ryland, Peters & Small
Bok
·
Engelsk
·
2024
·
Vis mer
Bestill
The nourished kitchen : farm-to-table recipes for the traditional foods lifestyle : featuring bone broths, fermented vegetables, grass-fed meats, wholesome fats, raw dairy, and kombuchas
Jennifer McGruther
Bok
·
Engelsk
·
2014
·
Vis mer
Bestill
Fermented foods
edited by A. H. Rose
Bok
·
Engelsk
·
1982
·
Vis mer
Bestill
Fermented foods for everyday eating
Small, Ryland Peters &
Bok
·
Engelsk
·
2024
·
Vis mer
Fermented foods and beverages of the world
edited by Jyoti Prakash Tamang, Kasipathy...
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Fermented Foods: Sources, Consumption and Health Benefits
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
Fermented foods of the world : a dictionary and guide
Geoffrey Campbell-Platt
Bok
·
Engelsk
·
1987
·
Vis mer
Bestill
Fermented Foods for Health : Use the Power of Probiotic Foods to Improve Your Digestion, Strengthen Your Immunity, and Prevent Illness
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
Microbiology of Fermented Foods and Beverages
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
The indigenous fermented foods of the Sudan : a study in African food and nutrition
Hamid A. Dirar
Bok
·
Engelsk
·
1993
·
Vis mer
Bestill
Microbiology of fermented foods. 1. Volume 1
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Microbiology of fermented foods. 2. Volume 2
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Microbiology of fermented foods. 2.
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Microbiology of fermented foods. 1.
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Microbiology of Ethnic Fermented Foods and Alcoholic Beverages of the World
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
Bioactive Components in Fermented Foods and Food By-Products
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
The cultured cook : delicious fermented foods with probiotics to knock out inflammation, boost gut health, lose weight, and extend your life /
Michelle Schoffro Cook, PhD, DNM.
Bok
·
Engelsk
·
2017
·
Vis mer
Bestill
Handbook of indigenous fermented foods
editor-in-chief, Keith H. Steinkraus, ass...
Bok
·
Engelsk
·
1983
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Bioactive Compounds in Fermented Foods
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
Microbiology and technology of fermented foods
Robert W. Hutkins.
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Industrialization of indigenous fermented foods
edited by Keith H. Steinkraus
Bok
·
Engelsk
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Handbook of fermented functional foods
edited by Edward R. Farnworth
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Cheese and fermented milk foods
Frank Kosikowski
Bok
·
Engelsk
·
1966
·
Vis mer
Bestill
Nutritional and microbiological evaluation of fermented cereal weaning foods
Wilbald S. M. Lorri
Bok
·
Engelsk
·
1993
·
Vis mer
Bestill
Lactic acid fermented weaning foods and frequency of diarrhoea : a minor field study
Karin Andersson, Elisabeth Olofsson
Bok
·
Engelsk
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Recent Advances and Future Trends in Fermented and Functional Foods
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
Applications of biotechnology to traditional fermented foods : report of an Ad Hoc Panel of the Board on Science and Technology for International Development
Office of International Affairs, National...
Bok
·
Engelsk
·
1992
·
Vis mer
Bestill
The nourished kitchen : farm-to-table recipes for the traditional foods lifestyle : featuring bone broths, fermented vegetables, grass-fed meats, wholesome fats, raw dairy, and kombuchas /
McGruther, Jennifer.
Bok
·
Engelsk
·
2014
·
Vis mer
Bestill
Mastering fermentation : recipes for making and cooking with fermented foods /
Karlin, Mary.
Bok
·
Engelsk
·
2013
·
Vis mer
Bestill
Proceedings of the eight annual Convention of the Association of Official Agricultural Chemists held at the Columbian University, Washington, D.C., August 13, 14, and 15, 1891 : methods of analysis of commercial fertilizers, foods and feeding stuffs, dairy products, fermented liquors, and sugars
Association of Official Agricultural Chemists
Bok
·
Engelsk
·
1891
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny