Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
53 treff
Dewey-nr:
664.028
Konserveringsmetoder - og kjemiske reaksjoner ved tilberedning og lagring av mat
Leif Lynum
Bok
·
Bokmål
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Prosesser og produkter i norsk fiskeindustri. 4. Tørking, salting, røyking
Pedersen, Torbjørn
Bok
·
Bokmål
·
1981
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Blod, svette og hurtigmat
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Blod,svette og hurtigmat : programserie NRK; Hurtigmatens bakside; Tunfisk på menyen; Vonde rygger og ris; På kyllingfabrikken
DVD
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Konservering : industriell næringsmiddelproduksjon : VK1
Ellen Hemmer
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Historien om "Røgede norske sardiner"
Jørg Hviding
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Norsk hermetikkmuseum
John G. Johnsen
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Vanskelige ord i maten
Berit Nyman
Bok
·
Bokmål ·
Vis mer
Bestill
Bestrålt mat : forførerisk lekker?
Ropeid, Kirsten
Bok
·
Bokmål ·
Vis mer
Bestill
Bestrålt mat et forbrukerproblem
Strand, Svein-H.
Bok
·
Bokmål ·
Vis mer
Bestill
Arbeidsbok om bruk av HACCP-metoden : implementering av HACCP-metodikken som en læringsprosess
av Jostein Kleiveland
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Hygiene og mikrobiologi : hotell- og næringsmiddelfag
Ranveig Elisabeth Prøven
Bok
·
Bokmål
·
1994
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Råvarer, produksjon og konservering : hotell og næringsmiddelfag
Odd Roger Rognhaugen
Bok
·
Nynorsk
·
1994
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
"Vinden er nordvest - silden er kommet!" : ein studie av sildesalting i Kalvåg, 1945-1960
Torunn Måseidvåg
Bok
·
Nynorsk
·
1993
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Næringsmiddelteknologi
Anton Skulberg
Bok
·
Bokmål
·
1984
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Fryseriet ved havet = : Skude fryseri AS
av Jakob Eng
Bok
·
Bokmål
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Bestemmelse av steriliseringstider for flytende produkter : forelesninger i produksjonshygiene
av Kjell Steinsholt ; [utgitt av]: Instit...
Bok
·
Bokmål
·
1985
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Fryseriet ved havet
av Jakob Eng
Bok
·
Bokmål
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Blod, svette og hurtigmat : Undervisningsvideo
NRK
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Surt og søtt på "Eddiken" : historien om Grimstad eddikbryggeri
ved Tom Svennevig
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Tørking av klippfisk på Korsnesa
Einar Oterholm
Bok
·
Nynorsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Bestråling av mat
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestemmelser vedrørende tillatelse til bygging, innredning og utvidelse av anlegg for hermetisering og frysing av fisk og fiskevarer m.v.
Bok
·
Bokmål
·
1965
·
Vis mer
Bestill
Årsskrift for Vatne sogelag : 2003
Skriftstyre 2003: Borgny Helland, Margret...
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Undersøkelser over brunmidd. 1. Bruk av sorbinsyre som middel mot brunmidd på klippfisk
av Helge Larsen og Norvald Losnegård
Bok
·
Bokmål
·
1956
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Fra O.K. til Stabburet : 1939-1989 : et industrieventyr gjennom 50 år
Myren, Jon
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Røking av fisk
Sola, Einar
Bok
·
Bokmål
·
1965
·
Vis mer
Bestill
Hedmark Tørrmelk
Hedmark Tørrmelk
Bok
·
Bokmål
·
1979
·
Vis mer
Bestill
Bestrålt mat på norske bord
Lisbet Harstad
Bok
·
Bokmål ·
Vis mer
Bestill
Konserveringsteknik. 2. Konserveringsteknik 2
Bøgh-Sørensen, Leif
Bok
·
Dansk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny