Konservering : industriell næringsmiddelproduksjon : VK1
Ellen Hemmer
Bok Bokmål 2002
Flere språk: Nynorsk
Digital utgave: Søke-URL
Utgitt | Oslo : Yrkeslitteratur , 2002
|
---|---|
Omfang | 108 s. : ill.
|
Utgave | Fellesspråklig utg., [bokmål/nynorskutg.]
|
Opplysninger | Opplagshistorikk: 2. oppl. 2004; 3. oppl. 2008
|
Emner | Konservering
Matlaging Næringsmiddelindustri Fermentering Vis mer... Frysing
Kjemisk konservering Kjøling Mikrobiologi Røyking Salting Strålekonservering Tørking Varmekonservering konservering matvarer næringsmiddelindustri kjøling frysing tørking salting røyking kjemisk strålekonservering varmekonservering fermentering videregående skole lærebøker næringsmiddelproduksjon |
Dewey | |
ISBN | 8258403958. - 9788258403958
|