Næringsmiddelteknologi


Anton Skulberg
Bok Bokmål 1984
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende
Utgitt
Oslo : Landbruksforlaget , 1984
Omfang
148 s. : ill.
Opplysninger
Opprinnelig utgitt 1984. - Elektronisk reproduksjon
Emner
Food Technology
Næringsmiddelindustri
Næringsmidler
Dypfrysing(næringsmiddelindustri)
næringsmiddelteknologi næringsmiddelhygiene konserveringsteknikk. næringsmiddelindustri konservering næringsmiddel teknologi mat analyse næringsmidler matvarer konserveringsmetoder salting frysing pasteurisering kjøling tørking
Dewey
ISBN
8252910513 : Nkr 90.00

Andre utgaver/formater

Næringsmiddelteknologi
Anton Skulberg ; [tegninger: Ulla Bråthe]...

Bok · Bokmål · 2005
Digital utgave: Søke-URL

Bibliotek som har denne