Næringsmiddelteknologi
Anton Skulberg
Bok Bokmål 1984
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | Oslo : Landbruksforlaget , 1984
|
Omfang | 148 s. : ill.
|
Opplysninger | Opprinnelig utgitt 1984. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Food Technology
Næringsmiddelindustri Næringsmidler Dypfrysing(næringsmiddelindustri) næringsmiddelteknologi næringsmiddelhygiene konserveringsteknikk. næringsmiddelindustri konservering næringsmiddel teknologi mat analyse næringsmidler matvarer konserveringsmetoder salting frysing pasteurisering kjøling tørking |
Dewey | |
ISBN | 8252910513 : Nkr 90.00
|
Næringsmiddelteknologi
Anton Skulberg ; [tegninger: Ulla Bråthe]...
Bok · Bokmål · 2005
Digital utgave: Søke-URL
Anton Skulberg ; [tegninger: Ulla Bråthe]...
Bok · Bokmål · 2005
Digital utgave: Søke-URL