Konserveringsmetoder - og kjemiske reaksjoner ved tilberedning og lagring av mat
Leif Lynum
Bok Bokmål 2011
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Trondheim : Tapir akademisk forl. , cop. 2011
|
Omfang | 413 s. : ill.
|
Opplysninger | Bibliografi: s. 407-413
|
Emner | Mat - Hjemmekonservering
Mat(hjemmekonservering) Røyking(hjemmekonservering) konservering mat matvarer næringsmiddelkjemi helserisiko Vis mer... konservering(matvarer)
lagring - matvarer : husholdning næringsmidler - produksjonsteknologi Chemical reactions Food technology Foods Konservering - Næringsmiddelteknologi Konserveringsmidler Næringsmiddelteknologi Preservation Storage Mat(næringsmiddelteknologi) - Konservering Matvarer - Konservering Matvarer(næringsmiddelindustri) - Konservering Matvarer(næringsmiddelteknologi) - Konservering Konservering((NO-TrBIB)REAL009872) Konservering((NO-TrBIB)REAL028100) - Næringsmiddelteknologi Næringsmiddelteknologi((NO-TrBIB)REAL012670) |
Dewey | |
ISBN | 978-82-519-2533-4(h.)
|
Konserveringsmetoder - og kjemiske reaksjoner ved tilberedning og lagring av mat
Leif Lynum
Bok · Bokmål · 2015
Digital utgave: Søke-URL
Leif Lynum
Bok · Bokmål · 2015
Digital utgave: Søke-URL