Råvarer, produksjon og konservering : hotell og næringsmiddelfag
Odd Roger Rognhaugen
Bok Nynorsk 1994
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | [Oslo] : Universitetsforl. , 1994
|
Omfang | 247, 32 s. : ill.
|
Utgave | Nynorsk[utg.]
|
Opplysninger | Opplagshistorikk: 2. oppl. 1998. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Food Handling
Food Preservation. Food. Konservering Vis mer... Matlaging-Storhushald
Matvarer(husstell) - Konservering Matvarer-Konservering Matvarer-Konservering:næringsmiddelindustri Næringsmiddelindustri Råstofflære Matvarer og matlaging - Lærebøker matvarer lærebøker videregående skole hotell- og næringsmiddelfag |
Dewey | |
ISBN | 8200413101
|