Hygiene og mikrobiologi : hotell- og næringsmiddelfag
Ranveig Elisabeth Prøven
Bok Bokmål 1994 · Lærebok
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Utgitt | Oslo : Universitetsforl. , 1994
|
---|---|
Omfang | 128 s. : ill.
|
Utgave | Bokmål[utg.]
|
Opplysninger | Opplagshistorikk: 2. oppl. 1995; 3. oppl. 1998. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Næringsmiddelhygiene
Næringsmiddelteknologi Storkjøkkener Bacteria Vis mer... Food microbiology
Hygiene Hotell og pensjonat Kjøkkenhygiene Matvarer(næringsmiddelindustri) - Konservering Mikrobiologi Næringsmiddelkontroll(samfunnsproblem og vernetiltak) Rengjøring(husstell) - Lærebøker Skadedyr(miljøproblem) Matvarer og matlaging Offentlig hygiene - Lærebøker Matvarer Næringsmiddelkontroll Næringsmidler offentlig hygiene mikrobiologi bakterier virus matsikkerhet næringsmiddelhygiene hotell næringsmiddelfag lærebøker videregående skole |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 8200411656
|