Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
48 treff
yeasts
Alt om matallergi og -intoleranse
Jonathan Brostoff, Linda Gamlin ; oversat...
Bok
·
Bokmål
·
1991
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Candida-syndromet : et medisinsk gjennombrudd
William G. Crook ; oversatt av Rolf Behn ...
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Effekt av 3 ulike gjær på dannelse av smak og aromakomponenter i blåmuggost : Three species of yeast : the effects on the formation of flavor components in blue cheese
Lars Udahl
Bok
·
Bokmål
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Gjærforekomst på overflaten av skorpefri Jarlsbergost : Underøkelse av mulige kontaminasjonskilder i produksjonsmiljøet = Yeast Growth on the surface of Jarlsberg cheese and examinatio of possible Sources of contamination from the Production environment
Margunn Andersen
Bok
·
Bokmål
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Schizosaccharomyces pombe homologen til endonuklease V fra Escherichia coli, SpEndoV, er nødvendig for å opprettholde genomisk stabilitet i fissjonsgjær [sic] = : The Schizosaccharomyces pombe homolog of endonuclease V from Escherichia coli, SpEndoV, is required for maintenance of genomic stability in fission yeast
Ida Rosnes
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Infeksjon av gjær i praktisk yoghurtproduksjon = : Infection of yeast in practical yoghurtproduction
Helene Lillethun Johansen
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Aldringsfenotyper i Saccharomyces cerevisiae (gjær) : karakterisering av sgs1- og rad27-mutanter = Ageing in Saccharomyces cerevisiae (yeast) : characterization of sgs1 and rad27 mutants
Marie Aslaksen Røed
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Yeasts in food and beverages
Amparo Querol, Graham Fleet (eds)
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
The Yeasts : a taxonomic study
by J. Lodder and N.J.W. Kreger-van Rij
Bok
·
Engelsk
·
1952
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
The Yeasts. Vol. 6. Yeast genetics
Bok
·
Engelsk
·
1995
·
Vis mer
Bestill
Yeasts in natural and artificial habitats
J.F.T. Spencer, D.M. Spencer (Eds.)
Bok
·
Engelsk
·
1997
·
Vis mer
Bestill
The Yeasts. 5. Yeast technology
Bok
·
Engelsk
·
1993
·
Vis mer
Bestill
The Yeasts. 2. Yeasts and the environment
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1987
·
Vis mer
Bestill
The Yeasts. 4. Yeast organelles
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1991
·
Vis mer
Bestill
The Yeasts. 3. Metabolism and physiology of yeasts
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1989
·
Vis mer
Bestill
The Yeasts. 1. Biology of yeasts
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1987
·
Vis mer
Bestill
The Yeasts : a taxonomic study
edited by N. J. W. Kreger-van Rij
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1984
·
Vis mer
Bestill
Lactic acid bacteria and yeasts in amasi, a South African spontaneously fermented milk : isolation, characterisation, and metabolic interactions = Melkesyrebakterier og gjærer i amasi, et [sic] spontant fermenterende melk fra Sør Afrika : isolation, karakterisering og interaksjoner
by Olivier Jean-Luc Habimana
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Handbook of food spoilage yeasts
Tibor Deák
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
The occurrence and diversity of yeasts in Zimbabwean traditional fermented milk and their potential use as starter cultures
Tendekayi Henry Gadaga
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Biochemistry and genetics of yeasts : pure and applied aspects
edited by Metry Bacila, Bernard L. Horeck...
Bok
·
Engelsk
·
1978
·
Vis mer
Bestill
Biological control of Botrytis cinerea by yeasts = : Biologisk kontroll av Botrytis cinerea ved hjelp av gjær
Mari Taraldrud
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Yeast stress responses
Stefan Hohmann, Willem H. Mager ; illustr...
Bok
·
Engelsk
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Yeast functional genomics and proteomics : methods and protocols
Stagljar, Igor
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Yeast physiology and biotechnology
by Graeme M. Walker
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Brewing yeast and fermentation
Chris Boulton and David Quain
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Phenotypic and genotypic characterization of yeasts from oral cavities in health and disease
by Xiaobo Song
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Yeast (Cyberlindnera jadinii): an alternative protein source in pig and poultry feed = : Gjær (Cyberlindnera jadinii): en alternativ protein kilde i grise- og fjørfefôr
Ana Cruz
Bok
·
Engelsk
·
2019
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Sensory characteristics, microbial diversity and starter culture development for Obushera, a traditional cereal fermented beverage from Uganda = : Sensoriske egenskaper, mikrobielt mangfold og utvikling av starterkultur for Obushera, en tradisjonell drikk av fermentert korn fra Uganda
Ivan Muzira Mukisa
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
The rise of yeast : how the sugar fungus shaped civilization
Nicholas P. Money
Bok
·
Engelsk
·
2018
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny