Sensory characteristics, microbial diversity and starter culture development for Obushera, a traditional cereal fermented beverage from Uganda = : Sensoriske egenskaper, mikrobielt mangfold og utvikling av starterkultur for Obushera, en tradisjonell drikk av fermentert korn fra Uganda
Ivan Muzira Mukisa
Bok Engelsk 2012
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences , 2012
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Engelsk tekst. - Sammendrag på norsk. - Avhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås 2012
|
Emner | Beverages
Fermentation Fermented products Indigenous knowledge Vis mer... Microbial flora
Millets Organoleptic properties Sorghum Starter cultures Uganda Yeasts fermentering, gjæring gjær korn sorghum, durra startkultur mikroorganisme utviklingsland |
Dewey | |
ISBN | 9788257510794
|