Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
17 treff
skim milk
Aromakomponenter i skummet kulturmelk i relasjon til lukt og smaksegenskaper
av Marte Tronstad
Bok
·
Bokmål
·
1987
·
Vis mer
Bestill
Geldannelse i ultrafiltrert skummetmelk
ved Nils Lindaas
Bok
·
Bokmål
·
1982
·
Vis mer
Bestill
Måling av kvalitetsparametre i flytende næringsmidler ved bruk av passiv akustisk kjemometri = : Measurement of quality parameters in liquid food products using passive acoustic chemometrics
av Anton Bryhn
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Gräddost ystet av kaseinanriket retentat fra mikrofiltrering = : "Gräddost" produced by casein enriched retentate from microfiltration
Karen Aamodt Hanto
Bok
·
Bokmål
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Kjernemelk og mikropartikulert myseprotein som ingredienser i Vla = : Buttermilk and mikroparticulated [sic] whey protein as ingredients in Dutch custard (Vla)
Jostein Nordli
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Kjernemelk og mikropartikulert myseprotein som ingredienser i Vla : kopi av oppgave og vedlegg
Jostein Nordli
CD-ROM
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Skummetmelk, kjernemelk og mikropartikulert myseprotein som ingredienser ved fremstilling av Ricotta ost = : Skimmed milk, buttermilk and microparticulated whey protein as ingredients in production of Ricotta cheese
Liv Sjølie
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Mikropartikulært myseproteinpulver som ingrediens i mager yoghurt = : Microparticulated whey protein powder as ingredient in low fat yoghurt
Merete Helgheim
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Fremstilling av probiotisk ris-pudding : hovedfagsoppgave INF-NLH ...
Torill Holden
CD-ROM
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Fremstilling av probiotisk ris-pudding = : Production of a probiotic rice-pudding
av Torill Holden
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Biopreservering av melk : hemmende effekt av Lactobacillus acidophilus NCFB 1748 på Bacillus cereus
Bergan, Marit Sofie
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Betydningen av ulike teknologiske faktorer for kvaliteten og holdbarheten til Cottage Cheese
av Gerd Beitdokken Nilsen
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Sammenligning av kjemiske, fysiske og sensoriske egenskaper til probiotiske surmelksprodukter fremstilt av fettstandardisert ultrafiltrert skummet melk, skummet melk tilsatt skummet melkepulver og skummet melk
Liv B. Razafimandimby Vågen
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Vis mer
Bestill
Forsøk over metoder til forbedring av kvaliteten på skummet kulturmelk til konsum : og framstilling av en lettmelksvariant
Kluken, Anders Mikal
Bok
·
Bokmål
·
1983
·
Vis mer
Bestill
Lettmelk : myndighetenes intensjoner og innstilling : forbrukernes reaksjoner
Bjørgen, Tore
Bok
·
Bokmål
·
1977
·
Vis mer
Bestill
Preparation and characterization of pastes, suspensions and emulsions : effects of enrichment with long-chain n-3 polyunsaturated fatty acids = Fremstilling og karakterisering av pasta, suspensjoner og emulsjoner : effekter ved tilsetning av langkjedede n-3 flerumettede fettsyrer
Linda Christine Saga
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Regulation of gelatinase production for Enterococcus faecalis in different growth media = : Regulering av gelatinaseproduksjon for Enterococcus faecalis i forskjellige vekstmedier
Eirik Bårdsen
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Mitt lånekort
Logg inn
Lukk meny