Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
32 treff
restaurant management
International Restaurant English : Communicating with the international traveller
Leila Keane
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
The complete restaurant management guide
Robert T. Gordon and Mark H. Brezinski
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Restaurant franchising
Khan, Mahmood A
Bok
·
Engelsk
·
1992
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Restaurant financial basics
Raymond S. Schmidgall, David K. Hayes, Ja...
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
The restaurant : from concept to operation /
John R. Walker, DBA, CHA, FMP, McKibbon P...
Bok
·
Engelsk
·
2021
·
Vis mer
Bestill
The restaurant : from concept to operation
John R. Walker
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Restaurant franchising : concepts, regulations, and practices /
Mahmood A. Khan.
Bok
·
Engelsk
·
2015
·
Vis mer
Bestill
Your new restaurant
Vincent Mischitelli
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
The Upstart guide to owning and managing a restaurant
Alonzo, Roy S
Bok
·
Engelsk
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Restaurant service : beyond the basics
Litrides, Carol A
Bok
·
Engelsk
·
1994
·
Vis mer
Bestill
Restaurant reality : a manager's guide
Michael M. Lefever
Bok
·
Engelsk
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Restaurants that work : case studies of the best in the industry
Dorf, Martin E
Bok
·
Engelsk
·
1992
·
Vis mer
Bestill
Hospitality sales and advertising
Abbey, James R
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Rundum erfolgreich im Hotelmanagement : Dimensionen und Perspektiven im 360°- Blick /
[Herausgegeben von] Ronny Prof. Dr.Baierl...
Bok
·
Tysk
·
2015
·
Vis mer
Bestill
The restaurant manager's success chronicles : insider secrets and techniques food service managers use every day to make millions
Adams, Angela C.
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Menu design : merchandising and marketing
Albin G. Seaberg
Bok
·
Engelsk
·
1991
·
Vis mer
Bestill
Restaurant success, by the numbers : a money-guy's guide to opening the next new hot spot
Fields, Roger
Bok
·
Engelsk
·
2014
·
Vis mer
Bestill
Management of food and beverage operations
Jack D. Ninemeier
Bok
·
Engelsk
·
1995
·
Vis mer
Bestill
RESTAURANT, FOOD & BEVERAGE MARKET RESEARCH HANDBOOK 2014-2015
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
RESTAURANT, FOOD & BEVERAGE MARKET RESEARCH HANDBOOK 2016-2017
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
The restaurant start-up guide : a 12-month plan for successfully starting a restaurant
Peter Rainsford and David H. Bangs
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Hospitality management : an introduction to the industry Workbook to accompany ...
prepared by Michael M. Lefever
Bok
·
Engelsk
·
1995
·
Vis mer
Bestill
How to open and run a successful restaurant
Christopher Egerton-Thomas
Bok
·
Engelsk
·
1995
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Winning foodservice ideas : the best of Restaurants & Institutions : R&I's keys to success with the menu, the staff, the customer, and the kitchen
edited by Michael Bartlett
Bok
·
Engelsk
·
1994
·
Vis mer
Bestill
The complete restaurateur : a practical guide to the craft and business of restaurant ownership
Elizabeth Lawrence
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Selected readings for an introduction to hotel and restaurant management
compiled and edited by Douglas C. Keister...
Bok
·
Engelsk
·
1971
·
Vis mer
Bestill
The Cornell School of hotel administration handbook of applied hospitality strategy
edited by Cathy A. Enz
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Control in catering
by James Steel
Bok
·
Engelsk
·
1977
·
Vis mer
Bestill
The sociology of organisations
Bowey, Angela
Bok
·
Engelsk
·
1976
·
Vis mer
Bestill
Le francais dans l'hôtellerie
Jacques Schneider, Colette Powrie for the...
Bok
·
Fransk
·
1971
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny