Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
85 treff
organoleptic analysis
Natriumbikarbonat injeksjon i fersk laks pakket i redusert frivolum av modifisert atmosfære = : Sodium bicarbonate injection in fresh salmon packed in reduced headspace of modified atmosphere
av Lars Erik Pettersen
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Sensorisk analyse : kort veiledning i sensorisk analyse og resultater av ringtester foretatt i 1992 og 1993
Egil Weie Berg
Bok
·
Bokmål
·
1994
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Kjemiske og sensoriske endringer i aseptisk fylt appelsinjuice under akselerert lagring = : Chemical and sensory changes in aseptically filled orange juice during an accelerated storage
Elin Margrethe Johansen
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Appelsinjuice - redelighet og næringsinnhold : SLan prosjekt 1994 og 1995
Anna Walde
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Hovedfagsoppgave : Institutt for næringsmiddelfag NLH ...
av May Liss Mæhre
CD-ROM
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Myseproteiner som konsistensgiver i fiskeprodukter : hovedoppgave
av Nils Olav Jørgensen og Arild Skaga
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
En sammenligning av statistiske metoder anvendt på sensoriske data for ost = : A comparison of statistical methods applied to sensory data on cheese
Elisabeth Øverby Josefsen
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Fersk kjernemelk som ingrediens i mager gouda-type ost = : Fresh sweet buttermilk as an ingredient in low-fat dutch-type cheese
av Mari Olive Bjørke
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Mørhet i strutsemuskler = : Tenderness in ostrichmuscles
av Morten Remberg
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Sensorisk samspill mellom rødvin og sjokolade = : Sensory interactions between red wine and chocolate
Hege Marie Halaas
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Undersøkelse av endringer i barns aksept av yoghurt når informasjon om sukkerinnhold blir gitt : preference mapping = Investigation of alterations in children's acceptance of yogurt [sic] when information on sugar content is given : preference mapping
Nils Christoffer Fremstad
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Sensitivitet hos ulike sensoriske paneler : effekt av trening og metode = Sensitivity of sensory panels : effects of training and methods
av Halvor Dahl
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Kvalitetsforbedring av "makrell i tomat" med hensyn til autoklavprosessen og fiskeråstoffet = : Improvement of the quality of "mackerel in tomato" with regard to the autoclaveprocess and the fishmaterial
av Kari Førli
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Bruk av fersk kjernemelk som ingrediens i iskrem = : Fresh buttermilk as an ingredient in ice cream
av Marianne Hansen
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Smaksstabilitet i Borg Pils = : Flavour stability in Borg Pils
av Gunnhild Kolvereid
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Inulin benyttet som fetterstatning i iskrem = : Inulin used as fatreplacer in ice cream
av Lotte Conradsen
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Bruk av gass-sensor array teknikk for bestemmelse av mikrobiologisk og sensorisk kvalitet i gravlaks = : The use of gas-sensor array technology for determining microbiological and sensory quality of 'gravad' salmon
av Camilla Aarnes Nilsen
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Faktorar som påverkar smaken i geitemjølk på fjellbeite = : Factors affecting the flavour in goat milk on mountain pasture
Anders Eide
Bok
·
Nynorsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Noen kjemiske, bakteriologiske og organoleptiske analyser av lever fra stress- og ikkestress-okser
hovedoppgave av Åse Davanger
Bok
·
Bokmål
·
1981
·
Vis mer
Bestill
Sensorisk analyse
Sensorisk studiegruppe ; [illustrasjoner ...
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Glyfosatsprøyting av skog : kvalitetsvurdering av blåbær og bringebær ved sensorisk analyse = Glyphosate spraying of forest : blueberry and raspberry quality evaluated by sensory analysis
Gunnar Ogner
Bok
·
Bokmål
·
1985
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Havre og smak = : Oat and taste
Naustvik, Ludmila Valerievna
Bok
·
Bokmål
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Kartlegging av barns forhold til ukjent mat : effekt av sensorisk opplæring = Mapping of children's relationships to unknown foods : the effect of a sensory education program
Kristina Gjestland
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Sensorisk analyse av måltid : hvordan hvit saus påvirker smaksprofilen i laks = Sensory analysis of meal : how white sauce affects the sensory profile of salmon
Marianne Rannem
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Varmebehandling av pre-rigor filetert laks : sensorisk analyse og prediksjon av varmetransport = Heat treatment of pre-rigor filleted salmon : sensory analysis and prediction of heat transport
Marianne Kolberg Jansson
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Sensorisk analyse av måltid : hvordan en kulinarisk saus påvirker smaksprofilen i laks = Sensory analysis of meal : how a culinary sauce affects the sensory profile of salmon
Morten Thyregod Paulsen
Bok
·
Bokmål
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Ysting av halvfast hollandsk-type ost tilsatt potensielt probiotiske ikke-tilsatte melkesyrebakterier (NSLAB) = : Making of semi-hard Dutch-type cheese with potential probiotic non-starter lactic acid bacteria (NSLAB)
Marie Daaland
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Lagringsforsøk på vin = : Storage experiment on wine
Keilinn Tveitnes Sundfjord
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av ost med smak av akevitt = : Development of cheese with flavour of akevitt [sic]
Kim Marius Moe
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Marinering som metode for å styre sensorisk terskelverdi for rånelukt- og smak = : Marinating as a technology to shift sensory thresholds for entire male meat
Kathrine Bache
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny