Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
148 treff
cheese
Cottage cheese : en undersøkelse om forbrukernes atferd og holdninger til Cottage cheese
Guðmundur Stefánsson
Bok
·
Bokmål
·
1979
·
Vis mer
Bestill
Cottage cheese av ultrafiltrert melk og av melk med og uten melkepulver
hovedoppgave av Kjersti Høgenhaug
Bok
·
Bokmål
·
1977
·
Vis mer
Bestill
Framstilling av cottage cheese ved hjelp av kjemisk syrning : sammenligning av kjemisk og bakteriologisk syrning : hovedoppgave ved Norges landbrukshøgskole, Institutt for meieri- og næringsmiddelfag
av Margaret Lyngstad
Bok
·
Bokmål
·
1987
·
Vis mer
Bestill
Yoghurt som dressing til cottage cheese : hovedoppgave ved Norges lanndbrukshøgskole, Meieriinstituttet
av Hanne Larsen
Bok
·
Bokmål
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Brunosten : en norsk historie
Roger K. Abrahamsen ... [et al.]
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Kinning, bresting og ysting i Valdres : sett i norsk og internasjonal samanheng : dokumentasjon av ein ystetradisjon
Helge Gudheim
Bok
·
Nynorsk
·
2013
·
Vis mer
Bestill
En sammenligning av statistiske metoder anvendt på sensoriske data for ost = : A comparison of statistical methods applied to sensory data on cheese
Elisabeth Øverby Josefsen
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Jarlsbergosten : historie og utvikling =Jarlsberg cheese : history and development
Roger K. Abrahamsen ... [et al.] = Jarlsb...
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Brunosten : historien til et godt næringsemne gjennom 300 år
Arne Espelund
Bok
·
Norsk
·
1998
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Norsk ost : fra ystekar til ostebord
Anders Oterholm
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Jarlsbergosten : historie og utvikling
Roger K. Abrahamsen ... [et al.] = Jarlsb...
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Hva synes du om utvalget av ost i norske dagligvarebutikker? : resultater fra en forbrukerundersøkelse
Egil Petter Stræte
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Frysing av smelteråstoff til taffelost norvegia : effekt på ostens og smelteostens kvalitet
av Astrid Grimstvedt
Bok
·
Bokmål
·
1983
·
Vis mer
Bestill
Modellfordøyelse av ulike oster med humane enzymer : dannelse og identifisering av frie fettsyrer = Model digestion of different cheeses with human enzymes : formation and identification of free fatty acids
Kolberg, Stine Huus
Bok
·
Bokmål
·
2012
·
Vis mer
Bestill
In vitro fordøyelse av ulike osteslag (ku og geit) : proteinnedbrytning og peptiddannelse gjennom fordøyelsen = In vitro digestion of different kinds of cheese (cow and goat) : protein degradation and peptide formation through digestion
Ina Aksnes Lian
Bok
·
Bokmål
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Effekt av 3 ulike gjær på dannelse av smak og aromakomponenter i blåmuggost : Three species of yeast : the effects on the formation of flavor components in blue cheese
Lars Udahl
Bok
·
Bokmål
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Forbedring av konsistens og smak i mager hvitost, ved bruk av kjernemelk, mikropartikulert myseprotein og tilsetting av laktobasiller isolert fra ost : = Improvement of quality of low fat cheese using buttermilk, microparticulated whey protein and adjunct lactobacillus isolated from cheese
Gerd Marit Alseth
Bok
·
Bokmål
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Gräddost ystet av kaseinanriket retentat fra mikrofiltrering = : "Gräddost" produced by casein enriched retentate from microfiltration
Karen Aamodt Hanto
Bok
·
Bokmål
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Småskala osteproduksjon : analyse av suksessfaktorer = Artisan cheese production in Norway : an analysis of key factors of success
Synne Qvenild
Bok
·
Bokmål
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Undersøkelse av probiotisk potensial hos melkesyre- og propionsyrebakterier : samt egnetheten til ost som overføringsmedium for probiotiske bakterier til fordøyelsessystemet = Examination of the probiotic potential of lactic acid and propionic acid bacteria : and the suitability of cheese as a delivery vehicle for probiotic bacteria
Mona Elise Brede
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Ysting av halvfast hollandsk-type ost tilsatt potensielt probiotiske ikke-tilsatte melkesyrebakterier (NSLAB) = : Making of semi-hard Dutch-type cheese with potential probiotic non-starter lactic acid bacteria (NSLAB)
Marie Daaland
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Probiotiske egenskaper på NSLAB = : Probiotic properties of NSLAB
Mari Kindsbekken
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
En sammenligning av Norvegia ost produsert ved 3 ulike meierier i Norge : variasjonen mellom ost produsert samme dag, og effekt av melkens alder på modningen og kvaliteten på osten = Comparison of Norvegia cheese made in 3 different commercial dairies in Norway : variation between cheese produced the same day, and the effect milk age has on ripening and quality of the cheese
av: Håvard Vidvei
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Diversitet og utbredelse av bakteriofag i produksjon av Jarlsberg = : Diversity and distribution of bacteriophages in the manufacture of Jarlsberg
Tine Bang
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Identifisering, vekst og metabolisme av nslab i Jarlsbergost = : Identification, growth and metabolism of NSLAB in Jarlsberg cheese
Anne Britt Longva
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Cytolysin i ikke-kliniske isolater av Enterococcus = : Cytolysin in non-clinical isolates of Enterococcus
Inga Hansine Rye
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Skummetmelk, kjernemelk og mikropartikulert myseprotein som ingredienser ved fremstilling av Ricotta ost = : Skimmed milk, buttermilk and microparticulated whey protein as ingredients in production of Ricotta cheese
Liv Sjølie
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
En studie av farger og fargemålinger ved bruk av informatikk og multivariate teknikker = : A study of color and color measurements by use of informatics and multivariate techniques
Lene Fundingsrud
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av ost med smak av akevitt = : Development of cheese with flavour of akevitt [sic]
Kim Marius Moe
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Fettets betydning for utvikling av smak i Gouda-type ost med og uten tilsetning av propionsyrebakterier = : Contribution of fat to flavour development in Dutch-type cheese with and without adjunct propionic acid bacteria
Ragnhild Molstad
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny