Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
49 treff
organoleptic properties
The occurrence and diversity of yeasts in Zimbabwean traditional fermented milk and their potential use as starter cultures
Tendekayi Henry Gadaga
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Flavonoids in fruits and vegetables : non-destructive estimation by chlorophyll fluorescence and effects of postharvest storage and UV-B irradiation
Sidsel Fiskaa Hagen = Flavonoider i frukt...
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
The science of cooking
Peter Barham
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Reduced headspace volume of modified atmosphere packaged fresh salmon (Salmo salar L.) and cod (Gadus morhua L.) by use of a carbon dioxide emitter
Anlaug Ådland Hansen = Redusert frivolum ...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
A study on polyphenols and antioxidant activity : distribution in strawberry fruits and effects of processing and storage
Kjersti Aaby = Undersøkelse av polyfenole...
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Comparison of sensory perception of food products from trained panels and consumers in various contexts
Margrethe Hersleth = Sammenlikning av sen...
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Sensory characteristics, microbial diversity and starter culture development for Obushera, a traditional cereal fermented beverage from Uganda = : Sensoriske egenskaper, mikrobielt mangfold og utvikling av starterkultur for Obushera, en tradisjonell drikk av fermentert korn fra Uganda
Ivan Muzira Mukisa
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Vibrational spectroscopy analysis of interactions between proteins, salts, and water = : Vibrasjonsspektroskopi for studier av protein-, salt-, og vann-interaksjoner
Nebojša Perišić
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
The effect of dissolved CO₂ on package volume and quality of muscle food products
Bjørn Tore Rotabakk = Effekten av innløst...
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Combining designed experiments and spectroscopic measurements for improved process modeling and interpretation
Kjetil Jørgensen
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
New approaches to analysis and understanding of data in sensory science
Einar Risvik
Bok
·
Engelsk
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Effects of pre-slaughter fattening systems and gender on the sensory profile and fatty acid composition of meat from lamb
Lind, Vibeke
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Importance of verbalisation in sensory judgement
Marit Rødbotten = Betydning av ordvalg i ...
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Whey proteins as emulsifiers and stabilizers in high-pressure processed dressings : relationship between microstructure, sensory properties and aroma release
Kirsti Forstrøm Christiansen = Myseprotei...
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Sensory, chemical and morphological changes in carrots (Daucus carota L.) as influenced by climate factors
Hans J. Rosenfeld = Sensoriske, kjemiske ...
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
High energy-diets for Atlantic salmon : effect on growth, feed utilization, product quality and recipient loading
Marie Hillestad = Høyenergi-fôr til atlan...
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Influence of phospholipase treatment on cream cheese made of buttermilk
Julie Helene Talberg
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
The impact of dietary soybean oil on fatty acid profile and flesh quality of farmed Atlantic cod (Gadus morhua L.)
Netteberg, Charlotte Skogsrud
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
1 duplikater ble ikke vist. Disse kan ses i detaljert visning på de forskjellige titlene.
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny