A study on polyphenols and antioxidant activity : distribution in strawberry fruits and effects of processing and storage
Kjersti Aaby = Undersøkelse av polyfenoler og antioksidantaktivitet : fordeling i jordbær og effekt av prosessering og lagring / [2007]
Bok Engelsk 2007
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences , [2007]
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : fig.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Sammendrag på engelsk og norsk. - Avhandling (Dr.scient.) - Universitet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2007
|
Emner | Antioxidants
Colour Damage Food technology Vis mer... Free radicals
Fruit juices Fruit pulps Hplc Jams Keeping quality Norway Organoleptic properties Phenolic compunds Phenolic content Postharvest physiology Storage Strawberries Texture jordbær polyfenoler antioksidant oksidasjon helse lagringhplc ananalysemetoder lagringsevne askorbinsyre, vitamin C helsekost fargestoff konservere sensorisk analyse |
Dewey | |
ISBN | 9788257507664
|