The effect of dissolved CO₂ on package volume and quality of muscle food products
Bjørn Tore Rotabakk = Effekten av innløst CO₂ på pakningsvolum og kvalitet av kjøtt- og fiskeprodukter / [2007]
Bok Engelsk 2007
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Norwegian University of Life Sciences, Department of Mathematical Sciences and Technology ; Norconserv AS , [2007]
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Sammendrag på norsk. - Avhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2007
|
Emner | Carbon dioxide
Chicken meat Cod Containers Vis mer... Controlled atmosphere storage
Dissolving Fillets Fish fillets Gas packaging Halibut Injection Keeping quality Mathematical models Norway Organoleptic properties Solubility Sorption Stability filet sjømat kylling pakning lagringsevne holdbarhet oppløselig karbondioksid (CO2) kulldioksid (CO2) sensorisk analyse gass |
Dewey | |
ISBN | 9788257507725
|